Beveiliging nieuws

Onze partners

20face

NIBHV

BHVcertificaat.online

Bydemes

Nenova

Milestone

Eizo

Connect Security

Boon Edam

VBN

Explicate

Crown Security Services

Hikvision

Masset Solutions

JMB Groep

Eagle Eye Networks

Sequrix

Alphatronics

Akuvox

Paxton

Paraat

Seagate

Top Security

VEB

Seris

CardAccess

PG Security Systems

Oribi ID Solutions

SmartSD

Centurion

G4S

Uniview

Avigilon Alta

VAIBS

ARAS

Alarm Meldnet

Trigion

CDVI

ASIS

Brivo

Service Centrale Nederland

DZ Technologies

SmartCell

Regio Control Veldt

GFT

Multiwacht

Hanwha Vision Europe

VideoGuard

VVNL

Genetec

Advancis

Koninklijke Oosterberg

Secusoft

Nimo Dog Security

IDIS

OSEC

De Beveiligingsjurist

MPL

Optex

Dero Security Products

2N

NetworxConnect

Add Secure

Nimo Drone Security

Lobeco

Securitas

Bosch Security Systems

Ajax Systems

Gold-IP

SOBA

RoSecure

Traka ASSA ABLOY

i-Pro

CSL

EAL

HD Security

Dahua

SMC Alarmcentrale

ASSA ABLOY

Unii

ADI

Kiwa

HID

Fred Teeven en Jos Wienen in ‘De publieke tribune’

16 april 2019
Redactie
17:18

Krijg ik voldoende bescherming? Dat is de vraag die door het publiek wordt gesteld in de vijfde aflevering van het Human programma De publieke tribune op zondag 21 april. Speciale gasten zijn oud staatssecretaris van Veiligheid en Justitie Fred Teeven en de meest bedreigde burgemeester, Jos Wienen van Haarlem.

Ooit bedreigd? Als leerkracht, als buschauffeur, als treinconducteur, als verpleegkundige, als horeca-medewerker, als sociale mediagebruiker, als weggebruiker? Ooit zelf zo agressief geweest? Vanwaar die bedreigingen? Vanwaar die korte lontjes? Wie beschermt mij? Wanneer treedt wie handhavend op?

Voldoende bescherming?
In de vijfde aflevering van ‘De publieke tribune’ buigen de programmamakers zich over de vraag ‘Krijg ik voldoende bescherming?’ Een betrokken publiek op de tribune en Coen Verbraak stellen de vragen aan een panel bestaande uit: Jos Wienen (Burgemeester Haarlem) en Fred Teeven (oud-staatssecretaris van Veiligheid en Justitie). Ook Geert-Jan Knoops (lead counsel voor het Internationaal Strafhof in Den Haag) zit in het panel en er komt nog een vierde panellid. De luisteraar van de vijfde aflevering is Jitske Kramer, corporate antropoloog.

Essentiële zaken
De publieke tribune, het achtdelige televisieprogramma van Human is een vragenuur over essentiële zaken die iedereen kan raken. Het panel van deze aflevering: Jos Wienen is burgemeester van Haarlem en wordt na meerdere bedreigingen zwaar beveiligd. Fred Teeven was tot 2015 staatssecretaris van Veiligheid en Justitie en Geert-Jan Knoops is lead counsel voor het Internationaal Strafhof in Den Haag en tevens bijzonder hoogleraar politiek van het internationaal recht bij de Universiteit van Amsterdam. Het vierde panellid wordt later bekend gemaakt.

Luistervink
De luistervink van deze week is Jitske Kramer. Als corporate antropoloog reist zij heel de wereld over en onderzoekt zij hoe onderlinge relaties in gemeenschappen versterkt kunnen worden. Net zoals bij de andere afleveringen zal zij aan het einde van de aflevering haar bevindingen met het publiek delen.
De publieke tribune is het programma van Human met Coen Verbraak. Tot en met mei reist ‘De publieke tribune’ door het land: van Maastricht tot Haarlem, van Hengelo tot Waalwijk. Een betrokken publiek op de tribune stelt de vragen en een panel van bestuurders en deskundigen zoekt antwoorden. Coen Verbraak zorgt dat de vragenstellers een goed antwoord krijgen en dat duidelijk wordt waar de verantwoordelijkheid ligt. Hij wordt hierbij ter zijde gestaan door een begenadigd luisteraar, die iedere aflevering afsluit met zijn of haar beschouwingen.

Het programma wordt uitgezonden op 21 april om 17.15u op NPO2.

Na afloop van iedere aflevering kunnen kijkers verder praten over het thema van die week op facebook.com/omroephuman/

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Suricat

Videoguard

MPL

Seagate

Wordt een partner