ASSA-ABLOY verwerft deurenproducent L-DOOR

L-DOOR, een Belgische producent van sectionale garagepoorten voor de residentiële en industriële markt heeft een partnership afgesloten met ASSA-ABLOY om de internationale expansie van het bedrijf verder te ondersteunen.

L-Door werd opgericht in 1997 en heeft ongeveer 120 medewerkers. Het hoofdkantoor en de fabriek is gevestigd in Liedekerke, België. De omzet over 2015 zal naar verwachting  19 mijoen euro bereiken en de transactie zal naar verwachting in de loop van de eerste helft 2015 zijn afgerond.

L-DoorDe aansluiting bij een internationale groep zoals ASSA-ABLOY laat toe om de groei ambities sneller te realiseren.  CEO’s Luc De Bisschop en Nico De Smedt blijven leiding geven aan het bedrijf. Ook de merknaam L-DOOR blijft bestaan en het bedrijf zal autonoom functioneren binnen de ASSA-ABLOY groep.

De internationale groei biedt extra ontplooiingskansen voor alle medewerkers van een jong en dynamisch L-DOOR team. Johan Molin, President en CEO van ASSA-ABLOY laat weten verheugd te zijn met de overname. L-DOOR is een belangrijke stap om onze sterke marktpositie in de sectionaaldeur-industrie te verhogen, zegt hij. Naast een sterk merk en innovatieve producten heeft L-DOOR een sterke serviceorganisatie.

 

Gedeeld

Geef een reactie