DeltaSafe Security Service neemt JLV Beveiligingsdienst over

DeltaSafe Security Service B.V. uit Middelburg neemt per 1 januari 2014 JLV Beveiligingsdienst uit Zierikzee over.

Survellance auto JLV Beveiligingsdienst

JLV Beveiligingsdienst is opgericht op 1 januari 1992 in Brouwershaven. De huidige eigenaren, Hans en Rian van Velzen, hadden de wens de beveiligingsdienst over te laten nemen door een ander beveiligingsbedrijf omdat opvolgers ontbreken. Bert Graaff, directeur van DeltaSafe Security, zocht juist naar mogelijkheden om de dienstverlening van DeltaSafe Security verder uit te breiden.

Bert Graaff is verheugd om op deze manier de dienstverlening verder te kunnen uitbreiden. Op Schouwen-Duiveland verzorgt JLV Beveiligingsdienst al geruime tijd de surveillance en alarmopvolging voor de gemeente en de objectbewaking van het stadhuis. De werkzaamheden op Schouwen-Duiveland en de Bevelanden komen daar door de overname nu bij. Hij laat aan Beveiliging Nieuws weten dat hij er het volste vertrouwen in heeft dat alle beveiligers van JLV hun steentje bij gaan dragen om die goede reputatie van DeltaSafe Security waar te blijven maken.

Medewerker DeltaSafe Security Service

Met meer dan negentig medewerkers verzorgt DeltaSafe Security dagelijks in Zeeland en omstreken de beveiliging van openbare gelegenheden, zoals stadskantoren, horeca, musea en de Scalda scholen en ook de beveiliging bij evenementen als City of Dance in Middelburg en het Bevrijdingsfestival in Vlissingen.

De naam JLV Beveiligingsdienst zal gaan verdwijnen en de medewerkers van JLV komen in dienst van DeltaSafe Security. Het pand van JVL aan de Varremarkt 11 in blijft Zierikzee geopend.

Gedeeld

Geef een antwoord