HID Global verwerft Quantum Secure

HID Global, onderdeel van ASSA ABLOY, heeft de overname van Quantum Secure bekendgemaakt. Door de overname breidt HID Global het aanbod voor identiteitsmanagement verder uit.

quantum secureQuantum Secure is een leverancier van software voor toegangsbeheer en identiteitsmanagement. De SAFE software suite van Quantum Secure biedt een volledig integreerbaar toegangsplatform dat kan worden toegepast op meerdere locaties en binnen verschillende systemen.

De SAFE software suite stelt organisaties in staat om identiteiten op meerdere sites voor werknemers, bezoekers, leveranciers en aannemers te beheren, zegt Denis Hébert, Executive Vice President bij ASSA ABLOY en directeur van de business unit HID Global. Klanten kunnen met de software besparen op bedrijfskosten terwijl ze met een platform aan verschillende regelgeving voor uiteenlopende beveiligingsinfrastructuur voldoen.

quantum secure tgkJohan Molin, President en CEO van ASSA ABLOY, laat weten verheugd te zijn om Quantum Secure te verwelkomen binnen de ASSA ABLOY Group. De overname versterkt de positie van het bedrijf als wereldwijd marktleider op het gebied van oplossingen voor secure identity. Quantum Secure is sinds de oprichting in 2004 sterk gegroeid. Molin kijkt uit naar de verdere ontwikkeling in de toekomst.

Het hoofdkantoor van Quantum Secure is gevestigd te San Jose in Californië (VS). Het bedrijf telt ongeveer 175 werknemers.

Gedeeld

Geef een antwoord