Genomineerden Gouden Rookmelder bekend

Komende dinsdag gaan de Brandpreventieweken weer van start. Een van de activiteiten is de uitreiking van de Gouden, Zilveren en Bronzen Rookmelders. De jury bestaat uit de deelnemers aan het online congres ‘Rookmelders redden levens’ dat op 29 september plaatsvindt.

Elk jaar worden de Gouden, Zilveren en Bronzen rookmelder uitgereikt voor projecten die hebben bijgedragen aan brandveiligheid in woningen. De drie genomineerden mogen hun idee presenteren, waarna congresgangers mogen stemmen. Dit jaar kan dat niet fysiek, maar gebeurt de verkiezing online. Volgens de jury, die de genomineerden heeft gekozen, was de kwaliteit van de inzendingen weer hoog. Vanuit de Adviescommissie was er veel waardering voor de projecten en de wijze van uitvoering.
Genomineerd voor de Gouden Rookmelder zijn de Veiligheidsregio Friesland met ‘Piep in de bieb’ (partnerorganisatie de bibliotheek), Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant met ‘Online leeromgeving verstandelijk beperkten’ (partnerorganisatie Steffie) en Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond met ‘Doventolk’.

Gedeeld

Geef een reactie