Beveiliging nieuws

Onze partners

Lobeco

Advancis

Seagate

ASSA ABLOY

Service Centrale Nederland

De Beveiligingsjurist

20face

Add Secure

Paxton

Koninklijke Oosterberg

Explicate

2N

Bydemes

Eizo

Hikvision

Gold-IP

Securitas

VVNL

BHVcertificaat.online

CSL

RoSecure

Oribi ID Solutions

ADI

Nenova

Sequrix

HID

Trigion

Uniview

SmartCell

Boon Edam

NetworxConnect

IDIS

Paraat

Connect Security

SmartSD

Avigilon Alta

Genetec

Milestone

DZ Technologies

PG Security Systems

Alarm Meldnet

Alphatronics

OSEC

Dero Security Products

Top Security

Brivo

Unii

VBN

Traka ASSA ABLOY

VEB

Centurion

G4S

Kiwa

GFT

Akuvox

Hanwha Vision Europe

SMC Alarmcentrale

CardAccess

i-Pro

MPL

CDVI

JMB Groep

Regio Control Veldt

Multiwacht

HD Security

Nimo Dog Security

SOBA

Seris

Eagle Eye Networks

Ajax Systems

Masset Solutions

NIBHV

Optex

ARAS

VAIBS

Nimo Drone Security

Secusoft

Bosch Security Systems

Dahua

EAL

VideoGuard

ASIS

Crown Security Services

Genomineerden voor V-factor bekend gemaakt

14 oktober 2020
Redactie
11:09

Monique Buijs van Securitas, Maikel Garssen van MAATbeveiliging en William van Olst van Trigion zijn genomineerd voor de V-factor. Een van hen mag zich vanaf 18 november een jaar lang de beste particuliere beveiliger van Nederland noemen.

De verkiezing ‘Wie heeft de V-factor?’ is een initiatief van sociale partners in de beveiligingsbranche. Zo willen deze beveiligers in het zonnetje zetten, die zich buitengewoon onderscheiden in hun ambassadeursrol voor het vakgebied. Dit jaar nam een recordaantal van 49 kandidaten deel. 17 hiervan waren voorgedragen door anderen. Dat kon dit jaar voor het eerst. De kandidaten werd verzocht drie vragen te beantwoorden: ‘Waarvoor staat voor jou de V-factor?’, ‘Wanneer en waarom ben je wel eens uit je comfortzone gestapt?’ en ‘Waarom heb jij de V-factor?’ Op basis van de antwoorden werden drie kandidaten genomineerd door een onafhankelijke vakjury, bestaande uit voorzitter Marianna Clarijs,  beveiliger Jacqueline Panneman namens de werknemersorganisaties, Dennis van Eijk van Safened die in 2013 de V-factor won, Henriëtte Kassies van CAOP, trainer Stephan Kapma van Q Steps en Vincent Vreeken van BeveiligingNieuws.nl.

V-factor en publieksprijs
Het was weer bijzonder moeilijk om een keuze te maken. Alle kandidaten wisten goed hun gedrevenheid tot uiting te brengen. Toch slaagden Monique Buijs van Securitas, Maikel Garssen van MAATbeveiliging en William van Olst van Trigion daar net iets beter in dan de andere gegadigden. Wat vooral gewaardeerd werd, was de bereidheid om vooruit te denken in plaats van te reageren als het te laat is, de moed om ergens op af te stappen, waar anderen liever een stapje terug doen en de wil om iets meer te doen dan normaal verwacht wordt.
In het verleden werd de winnaar tijdens een leuk evenement bekend gemaakt, zoals tijdens de start van de Week van de Veiligheid. Wegens corona is dat dit jaar niet mogelijk. Toch wordt er met de beperkte mogelijkheden nog iets moois van gemaakt. De genomineerden mogen in een skydive center nogmaals uit hun comfortzone stappen. Hiervan worden video’s gemaakt, die op Facebook komen te staan. De jury bepaalt op basis van de video’s wie dit jaar de V-factor heeft. Daarnaast mogen bezoekers van de Facebook-pagina bepalen wie dit jaar de publieksprijs verdient. De winnaar ontvangt een waardebon van 100 euro. De winnaars van de V-factor en de publieksprijs worden op 18 november op hun werkplek verrast door een vertegenwoordiging van de jury en Dennis Weening, voormalig presentator van Expeditie Robinson, die als geen ander weet hoe het om uit je comfortzone te stappen.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

MPL

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner