Beveiliging nieuws

Onze partners

DZ Technologies

Secusoft

VAIBS

Nenova

Avigilon Alta

MPL

Kiwa

Traka ASSA ABLOY

Explicate

Genetec

Akuvox

RoSecure

VBN

JMB Groep

Koninklijke Oosterberg

BHVcertificaat.online

20face

SOBA

Add Secure

PG Security Systems

EAL

Connect Security

Paxton

Advancis

2N

Sequrix

Seris

Centurion

Nimo Drone Security

Paraat

HD Security

SMC Alarmcentrale

Regio Control Veldt

CSL

GFT

Securitas

VEB

Crown Security Services

De Beveiligingsjurist

Brivo

NIBHV

Oribi ID Solutions

IDIS

Alarm Meldnet

Nimo Dog Security

ADI

Hikvision

ASIS

Top Security

i-Pro

Seagate

Service Centrale Nederland

G4S

Masset Solutions

Trigion

OSEC

Gold-IP

HID

Eagle Eye Networks

Bosch Security Systems

Dahua

Lobeco

Ajax Systems

Hanwha Vision Europe

Uniview

ASSA ABLOY

NetworxConnect

SmartSD

Dero Security Products

Milestone

CardAccess

SmartCell

Optex

Eizo

VVNL

VideoGuard

Bydemes

Unii

Alphatronics

Multiwacht

ARAS

CDVI

Grootste branchevereniging naar New Security Nederland

6 november 2017
Redactie
10:13

De ruim 600 leden tellende Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) neemt deel aan de eerste Nederlandse editie van de vakbeurs New Security. Daarmee kan dit evenement, dat binnen de beveiligingssector fabrikanten, importeurs, distributeurs en installateurs bijeen brengt, verzekerd zijn van succes.

New Security vond tot nu toe elk jaar plaats in Leuven. De laatste tijd ontstond er echter een sterk toenemende belangstelling vanuit Nederland. Daarom besloot organisator FCO Media het evenement in 2018 voor het eerst in Nederland te laten plaatsvinden. Als locatie is gekozen voor het centraal gelegen en uitstekend bereikbare Houten.
Op de vakbeurs New Security worden de nieuwste technologieën getoond voor het beveiligen van gebouwen, processen, voertuigen en personen. De doelgroep bestaat uit installateurs, adviseurs en bedrijven met een eigen technische dienst. Getoond worden de nieuwste camera’s, detectoren, alarmgevers en transmissiesystemen, maar ook platforms om deze producten te integreren en te beheren.

Duidelijke behoefte
De Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven is al ruim dertig jaar actief met het behartigen van de belangen van professionele beveiligingsbedrijven en hun opdrachtgevers. Dit gebeurt onder andere door de bedrijven te ondersteunen met de kwaliteitszorg. Er worden opleidingen gegeven en er is een kwaliteitsregeling, die garandeert dat de beveiligingsbedrijven aan alle noodzakelijke eisen voldoen. Onder de leden bevinden zich zo’n 500 beveiligingsinstallateurs, ruim 100 particuliere beveiligingsorganisaties en een aantal particuliere alarmcentrales. Daarnaast is een aantal leveranciers aangesloten als partner. Het ledental van de populaire en zeer actieve vereniging neemt nog altijd toe, wat het bewijs is dat in een duidelijke behoefte wordt voorzien.
Doordat de VEB haar leden zal uitnodigen de voor Nederland nieuwe vakbeurs te bezoeken, wordt het evenement meteen een stuk aantrekkelijker voor leveranciers om deel te nemen. Die kunnen ervan op aan dat zij op New Security Nederland de juiste doelgroep gaat ontmoeten.

New Security Nederland vindt plaats op 5 en 6 april 2018 in de Expo Houten. Informatie: www.new-security.nl.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

MPL

Wordt een partner