Hikvision stelt Innovation Summit uit wegens coronacrisis

De Hikvision Innovation Summit 2020, die op 12 en 13 maart zou plaatsvinden, is uitgesteld. De reden is de coronacrisis, zo maakt de fabrikant bekend. De Summit zou ruim 1300 bezoekers vanuit de hele wereld trekken. Hikvision wil echter niet riskeren dat tijdens het evenement nieuwe besmettingen ontstaan.

In maart wilde Hikvision laten zien wat er tegenwoordig en in de toekomst allemaal mogelijk is met de door de fabrikant ontwikkelde technologie. Dit samen met een groot aantal partners, die de meest uiteenlopende toepassingen ontwikkelen met gebruik van de apparatuur, software en kunstmatige intelligentie van Hikvision.
De fabrikant zegt het enorm te betreuren dat het evenement niet door kan gaan. “Wij hebben de berichtgeving vanuit de Nederlandse gezondheidsorganisaties, de Wereld Gezondheidsorganisatie en het Europese Centrum voor Ziektepreventie en -bestrijding over het coronavirus op de voet gevolgd. Op basis van deze berichtgeving hebben wij de beslissing gemaakt om de veiligheid en gezondheid van alle bezoekers te voorop te stellen. Wij hopen dat u deze nieuwe ontwikkeling kunt begrijpen. Wij willen graag een waardevolle ervaring bieden voor alle bezoekers en exposanten door het aanbieden van netwerkmogelijkheden en het creëren van nieuwe zakelijke kansen. Helaas kunnen we deze ervaring in de huidige omstandigheden niet garanderen.” Hikvision belooft zo snel mogelijk een nieuwe datum te zullen communiceren, zodra dit in het kader van de coronacrisis verantwoord wordt geacht.

Gedeeld

Geef een reactie