Hoffmann Bedrijfsrecherche benoemt nieuwe directeur

Martijn van de Beek is benoemd tot  directeur van Hoffmann Bedrijfsrecherche in Almere. Dit bedrijf werd in 2011 overgenomen door Trigion, waarna het zelfstandig en onder eigen naam is blijven acteren.
Met de aanstelling van Van de Beek krijgt Hoffmann een directeur die na zijn rechtenstudie aan de Universiteit van Amsterdam en de officiersopleiding aan de Nederlandse Politie Academie de afgelopen twintig jaar veel ervaring heeft opgedaan in uiteenlopende functies binnen de nationale en internationale politie. Het is zijn wens om de komende jaren de stevige positie van Hoffmann op het gebied van bedrijfsrecherche uit te bouwen en het bedrijf een sterke positie te geven op het gebied  van cybersecurity en risk management, zo zegt Trigion.
Van de Beek is geen nieuw gezicht binnen Hoffmann. Sinds april 2015 bekleedde hij de functie van operationeel directeur. “In die rol is Martijn een aanwinst gebleken voor onze organisatie”, aldus Ellen Groenewoudt, algemeen directeur van Trigion. “Zijn ambitie en focus ligt bij (door)ontwikkeling van de activiteiten waarmee Hoffmann bijdraagt aan een integrale propositie op het gebied van veiligheid, met name ook op het gebied van cybersecurity en risk management.”

Gedeeld

Geef een antwoord