Veiligheidscluster HSD verwelkomt 14 nieuwe partners

Richard Franken (directeur HSD) en Wim Kuijken (voorzitter HSD-bestuur) hebben veertien nieuwe partners van The Hague Security Delta (HSD) verwelkomd. Het cluster bestaat inmiddels uit 273 partners: bedrijven, overheden, kennisinstellingen en de uitgever van deze nieuwswebsite.

De nieuwe partners DongIT, HackersHub, Hiscox, ICT 2.0, Verint, Pointer Corporate Finance, Recorded Future, Leap, Kivu, E2Labs, Strict Cyber ​​Security, Nuctech, BW Ventures en SAS NL werden uitgenodigd zich voor te stellen door middel van een pitch aan de HSD Community. Negen van de veertien nieuwe partners introduceerden hun organisatie en vertelden over de toegevoegde waarde die zij zien in en willen halen uit het HSD-partnerschap.

Onder de indruk
Winston Krone, Global Managing Director bij Kivu: “Ik ben onder de indruk van het aantal bedrijven dat is aangesloten bij HSD. Dit cluster is in zekere zin vergelijkbaar met Silicon Valley: het is een inspirerende community die veel nuttige contacten en netwerkmogelijkheden biedt. Vanuit mijn ervaring is samenwerking tussen meerdere partijen een trend, het wordt steeds belangrijker. Ik zie dan ook een enorm potentieel in dit cluster.” Richard Franken: “Ik ben verheugd om te zien dat verschillende organisaties hun weg weten te vinden naar de HSD Community en deel willen uitmaken van ons ecosysteem. Het eerste kwartaal van 2018 resulteert al in veertien nieuwe partners die het belang van samenwerking inzien en zich willen inzetten voor een veiligere wereld.”

 

Gedeeld

Geef een reactie