Beveiliging nieuws

Onze partners

PG Security Systems

Dahua

Secusoft

JMB Groep

Securitas

i-Pro

2N

Koninklijke Oosterberg

VVNL

Crown Security Services

Brivo

Paxton

De Beveiligingsjurist

Trigion

VBN

Centurion

Eizo

IDIS

Kiwa

Alarm Meldnet

Unii

Eagle Eye Networks

G4S

Ajax Systems

CDVI

Explicate

Seagate

ADI

SOBA

SmartSD

Nimo Drone Security

CSL

Hanwha Vision Europe

Hikvision

Nimo Dog Security

Sequrix

DZ Technologies

Dero Security Products

Masset Solutions

Seris

ASIS

Akuvox

ARAS

VEB

Bydemes

Avigilon Alta

GFT

Gold-IP

20face

Milestone

OSEC

Connect Security

Top Security

Nenova

NetworxConnect

Oribi ID Solutions

Advancis

Genetec

HD Security

HID

SmartCell

VideoGuard

Paraat

MPL

Alphatronics

Service Centrale Nederland

Multiwacht

Regio Control Veldt

Optex

RoSecure

SMC Alarmcentrale

Uniview

ASSA ABLOY

Lobeco

BHVcertificaat.online

NIBHV

CardAccess

EAL

Bosch Security Systems

VAIBS

Traka ASSA ABLOY

Add Secure

Ifsec en Security & Counter Terror Expo gaan samen

19 februari 2019
Redactie
14:07

Twee belangrijke Britse beveiligingsvakbeurzen gaan nauw samenwerken. De twee evenementen zullen vanaf 2020 gelijktijdig plaatsvinden in ExCeL in Londen. Dit jaar hebben zij nog ieder een eigen locatie en lopen ook de data uiteen. Volgend jaar vinden beide plaats van 19 tot en met 21 mei.

De vakbeurzen worden door verschillende bedrijven georganiseerd, UBM en Clarion. Feitelijk zijn dit concurrenten van elkaar, maar ze zien wel de synergievoordelen van een samenwerking in. Dat wordt effectief van 19 tot en met 21 mei 2020, als in ExCeL te Londen de beurzen Ifsec, Security & Counter Terror Expo (SCTX), Ambition en Forensics Europe Expo plaatsvinden. Het blijven aparte beurzen, maar geïnteresseerden kunnen ze nu in één keer bezoeken. Handig, want veel beveiligingsprofessionals houden zich zowel met conventionele beveiliging bezig als met beveiliging tegen terreur. Overigens blijven ook de aan Ifsec gelieerde beurzen, zoals Firex, gelijktijdig plaatsvinden. Volgens de organisatoren worden na de vereniging van de evenementen 38.000 bezoekers verwacht. Doelgroepen zijn installateurs, eindgebruikers van de overheid, eindgebruikers van bedrijven, integrators, fabrikanten en distributeurs.

Goede stap voorwaarts
Fabrikanten die voorheen op Ifsec en Security & Counter Terror Expo (SCTX) stonden, hoeven nu nog maar één keer hoge kosten voor deelname te maken. Steve Norman van Dahua zegt bijvoorbeeld: “Wij zijn verheugd over deze samenwerking tussen IFSEC en SCTX in 2020. Het biedt een goede bezoekersmix van eindgebruikers, consultants, installateurs en integrators en biedt ons een fantastische mogelijkheid om ideeën uit te wisselen met allerlei beveiligingsprofessionals.
Ook Hikvision is positief. “Dit is een goede stap voorwaarts voor de beveiligingssector en we zien ernaar uit om dit te ondersteunen”, zegt Justin Hollis van Hikvision. Certificatie-instelling LPCB ziet in het samengaan van de beurzen een goede mogelijkheid om de dynamische Attack Testing Zone te presenteren.

In 2019 vinden Clarion’s Security & Counter Terror Expo, Ambition en Forensics Europe Expo plaats in Olympia op 5 en 6 maart en IFSEC International is van 18 tot 20 juni in ExCeL.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Suricat

MPL

Seagate

Videoguard

Wordt een partner