Beveiliging nieuws

Onze partners

SmartSD

SOBA

Dero Security Products

G4S

Centurion

CDVI

Top Security

DZ Technologies

Securitas

HD Security

Eagle Eye Networks

Bydemes

ARAS

Add Secure

Gold-IP

Hikvision

NetworxConnect

Multiwacht

Bosch Security Systems

Seagate

Paxton

RoSecure

IDIS

Alphatronics

i-Pro

ADI

Genetec

Lobeco

Nimo Drone Security

Nimo Dog Security

Optex

Akuvox

ASIS

Avigilon Alta

Kiwa

PG Security Systems

Uniview

SmartCell

Crown Security Services

OSEC

JMB Groep

Secusoft

GFT

SMC Alarmcentrale

HID

BHVcertificaat.online

Masset Solutions

VEB

ASSA ABLOY

Service Centrale Nederland

Traka ASSA ABLOY

CardAccess

Oribi ID Solutions

VBN

Milestone

Seris

VVNL

Brivo

Unii

Advancis

De Beveiligingsjurist

Paraat

Explicate

CSL

Boon Edam

Alarm Meldnet

Hanwha Vision Europe

Koninklijke Oosterberg

2N

Connect Security

VideoGuard

20face

Trigion

EAL

Regio Control Veldt

Sequrix

Ajax Systems

Nenova

NIBHV

Dahua

VAIBS

MPL

Eizo

JMB Groep en Doevendans Beveiligingsbedrijf van het Jaar

23 juli 2020
Redactie
13:06

De Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven heeft de particuliere beveiligingsorganisatie JMB Groep uit Almere en het technische beveiligingsbedrijf Doevendans Beveiliging uit Boxtel uitgeroepen tot Beveiligingsbedrijf van het Jaar. Aanvankelijk zou dit tijdens de ALV in maart gebeuren, maar dat ging wegens corona niet door.

De verkiezing van het Beveiligingsbedrijf van het Jaar vindt jaarlijks plaats en is bedoeld om leden van de VEB te motiveren zo goed mogelijke kwaliteit te leveren. Deze kwaliteit wordt vastgesteld tijdens de regelmatige, onafhankelijke inspecties die aan het lidmaatschap van de branchevereniging verbonden zijn. Gekeken wordt in de eerste plaats of aan de kwaliteitseisen van de VEB wordt voldaan, maar daarnaast kunnen de bedrijven ook extra punten verdienen, als zij meer kwaliteit leveren dan minimaal verwacht wordt.

JMB Groep
De particuliere beveiligingsorganisatie die dit jaar als beste uit de bus kwam is JMB Groep uit Almere. Dit bedrijf was al twee keer eerder genomineerd, wat bewijst dat de hoge kwaliteit continu geleverd wordt. “Het toont hiermee een consistentie in haar werkzaamheden aan”, zei oud-staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Fred Teeven, die binnen de VEB een ambassadeursrol vervult. “Verder laat dit bedrijf zien, dat naast de uitvoering van de werkzaamheden, ook de processen op administratief vlak goed zijn opgezet. JMB Groep zet duidelijke lijnen uit voor de toekomst en blijft monitoren waar men staat en stelt daar waar nodig de doelen bij.”

Doevendans Beveiliging
In de categorie technische beveiligingsbedrijven behaalde Doevendans Beveiliging uit Boxtel het hoogste aantal punten tijdens de inspectie. “Doevendans is het grote voorbeeld dat naast het inspecteren ook coaching loont”, lichtte Teeven toe. “Sinds het invoeren van het inspectiebeleid bij de VEB heeft dit bedrijf een grote groei doorgemaakt. De adviezen van de inspecteurs/coaches zijn door de jaren heen ter harte genomen. De installaties zijn keurig verzorgd en de aanwezige documentatie ziet er netjes en verzorgd uit. Doevendans is een echt familiebedrijf, waar ieder gezinslid op zijn/haar manier een steentje bijdraagt in de processen van de werkzaamheden.”

Genomineerden
Voor de verkiezing waren vijf technische beveiligingsbedrijven en drie particuliere beveiligingsorganisaties genomineerd. Het verschil komt omdat technische bedrijven binnen de VEB in de meerderheid zijn. In de categorie Techniek werden BENGS Beveiliging uit Ten Post, Doevendans Beveiliging uit Boxtel, Hazeleger Beveiligingsinstallaties uit Ede, Larcoz uit Alphen aan den Rijn en
Robé Beveiligingstechniek uit Dordrecht genomineerd.
JMB Groep uit Almere, M&P Facility + Security Services uit Dordrecht en Uras Security uit Boven-Leeuwen werden genomineerd in de categorie Particuliere beveiligingsorganisaties. De winnaars ontvingen een prachtige oorkonde tijdens een volgens de richtlijnen van het RIVM georganiseerd bezoek van het bestuur en ambassadeur Fred Teeven van de vereniging.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Seagate

MPL

Suricat

Videoguard

Wordt een partner