John van den Heuvel over toenemende dreigingen

John van den Heuvel zal tijdens het Security Café op 27 juni in Nijkerk nader ingaan op de relatie tussen de boven- en onderwereld en de toenemende dreiging van cybercriminaliteit. Het zal de vele bezoekers van Security Café zeker tot denken aanzetten!

Het Security Café, een grootschalig evenement voor professionals in de beveiliging, heeft als doel om de bezoekers te inspireren over de ontwikkelingen en kansen van onze branche. Hierbij spelen actuele veranderingen uiteraard een belangrijke rol. De bijdrage van de bekende journalist John van den Heuvel wordt een inspirerende presentatie die iedere bezoeker een onverwachte inkijk zal geven en tot denken zal aanzetten.

Onthullende artikelen
John van den Heuvel werkte bijna tien jaar bij de Amsterdamse politie, voordat hij in 1990 misdaadverslaggever werd bij dagblad De Telegraaf. Zijn onthullende artikelen voor De Telegraaf gaven nieuwe inzichten in geruchtmakende strafzaken tegen de Hells Angels, Willem Holleeder, de Zwarte Cobra en andere criminele kopstukken. Sinds 2001 is John van den Heuvel vaste crimedeskundige in het populaire tv-programma RTL Boulevard. John van den Heuvel heeft inmiddels acht crime-bestsellers op zijn naam staan. Zijn boek over Holleeder en 25 jaar poldermaffia was het best verkochte journalistieke boek van 2008. Crime reporter John van den Heuvel mag dus met recht een misdaadspecialist worden genoemd.

U kunt zich nog inschrijven!
Het Security Café 2017 vindt 27 juni plaats in Hart van Holland te Nijkerk. Naast de verschillende presentaties kunnen deelnemers onder het genot van een hapje en drankje kennis maken met een keur aan producten en leveranciers. Het volledig programma en gratis tickets zijn te vinden op de website: www.securitycafe.nl.

Gedeeld

Geef een reactie