Kandidaten gezocht voor de V-factor 2021

Wie wordt de beste particuliere beveiliger van het jaar? Die vraag wordt weer beantwoord tijdens de uitreiking van de V-factor. Dit jaar is topscheidsrechter Danny Makkelie de gastheer. Hij zoekt beveiligers die vooruitkijken en slim zijn met technologie! De beste kandidaten maken kans op een iPad!

Met de jaarlijkse verkiezing van de V-factor worden beveiligers die uitblinken in het zonnetje gezet. Kanshebbers zijn professionals die denken in oplossingen en mogelijkheden en/of een kei zijn in samenwerken. Wie jarenlange ervaring heeft maakt evenveel kans als iemand die net de vleugels uitslaat in de beveiligingsbranche. Dus iedereen wordt aangeraden zichzelf of een collega aan te melden.
Als thema is dit jaar gekozen voor technologie. Dit omdat technologie ook voor mensenwerk steeds belangrijker wordt. Topscheidsrechter en inspecteur van de politie Danny Makkelie roept kandidaten daarom op om te laten zien hoe zij uitblinken in het effectief gebruik van technologie die de beveiliger ter beschikking staat.

Gedeeld

Geef een antwoord