Beveiliging nieuws

Onze partners

De Beveiligingsjurist

IDIS

Centurion

Uniview

SmartSD

EAL

PG Security Systems

Advancis

Ajax Systems

Nenova

HID

Seagate

Crown Security Services

Connect Security

Multiwacht

Explicate

VBN

Dero Security Products

Eizo

Dahua

Sequrix

HD Security

ARAS

Securitas

Trigion

Koninklijke Oosterberg

GFT

Masset Solutions

Nimo Drone Security

VVNL

Akuvox

SOBA

Bydemes

G4S

JMB Groep

DZ Technologies

Oribi ID Solutions

Service Centrale Nederland

Lobeco

Brivo

Hanwha Vision Europe

Secusoft

Eagle Eye Networks

Gold-IP

Alarm Meldnet

CSL

Regio Control Veldt

VAIBS

MPL

VEB

Unii

ASSA ABLOY

SMC Alarmcentrale

Milestone

Nimo Dog Security

Genetec

ADI

CardAccess

Paxton

NetworxConnect

OSEC

Traka ASSA ABLOY

i-Pro

Add Secure

Optex

20face

Top Security

Paraat

Kiwa

Alphatronics

SmartCell

CDVI

Avigilon Alta

ASIS

VideoGuard

2N

NIBHV

Boon Edam

Seris

RoSecure

Bosch Security Systems

Hikvision

BHVcertificaat.online

Kerste E&B en LSH Security Beveiligingsbedrijf van het Jaar

28 maart 2019
Redactie
17:55

Jan Kuipers, voorzitter van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven, maakte donderdag 28 maart bekend dat Kerste Elektra & Beveiliging en LSH Security Beveiligingsbedrijf van het Jaar zijn geworden. Zoals gebruikelijk werden een technisch beveiligingsbedrijf en een particuliere beveiligingsorganisatie als winnaar gekozen.

De ruim 600 leden tellende branchevereniging kijkt voor de verkiezing puur naar de kwaliteit en het innovatief inzicht van de bedrijven. De bedrijfsgrootte speelt geen rol. Een bedrijf hoeft dus geen megaproject te realiseren om in aanmerking te komen. De jury bestaat feitelijk uit de kwaliteitsinspecteurs van de branchevereniging, die periodiek controleren of de bedrijven en hun projecten aan de eisen van de VEB 3 kwaliteitsregeling voldoen. Dat is sowieso een voorwaarde om erkend te kunnen blijven, maar het ene bedrijf voldoet nu eenmaal meer aan de eisen dan de ander. Het gaat vooral om opgeleverd werk en interne bedrijfsprocessen. Verder wordt gekeken naar de bedrijfspresentatie, de registratie van de uitgifte van hulpmiddelen, de communicatie, de procedures rond offertes, het klantendossier, personeelsdossier en de instructie voor het personeel. Ook de beveiliging van het bedrijfspand en de manier waarop klantengegevens worden bewaard tellen mee.

Genomineerden
Tijdens de algemene ledenvergadering, die 28 maart plaatsvond, werden de genomineerden en vooral natuurlijk de winnaars volop in de schijnwerpers gezet. Met de verkiezing wil de branchevereniging haar leden motiveren om nog sterker in te zetten op kwaliteit en innovatie.
Naast de winnaars waren drie technische beveiligingsbedrijven en twee particuliere beveiligingsorganisaties genomineerd. De technische bedrijven waren Digiflex Beveiliging & Telecom uit Wijchen, Security Art te Oeffelt en Smart Techniek en Automatisering te Asperen. Er was nog een vijfde genomineerde, maar die bleek voor de jury telefonisch onbereikbaar, wat reden was om de nominatie in te trekken. Beveiligingsbedrijven horen zeker overdag goed bereikbaar te zijn, aldus voorzitter Jan Kuipers. De andere genomineerde particuliere beveiligingsorganisaties waren Secutor Security BV te Venray en JMB Groep te Almere.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

MPL

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner