Beveiliging nieuws

Onze partners

CDVI

EAL

Paxton

Koninklijke Oosterberg

HD Security

Nenova

Advancis

GFT

Trigion

CSL

VVNL

2N

PG Security Systems

Milestone

Kiwa

Avigilon Alta

Hikvision

Dahua

NIBHV

ASSA ABLOY

SmartCell

Eagle Eye Networks

Service Centrale Nederland

VEB

i-Pro

Ajax Systems

Nimo Dog Security

Sequrix

Alphatronics

Seris

Regio Control Veldt

Traka ASSA ABLOY

SmartSD

SMC Alarmcentrale

ADI

Brivo

20face

CardAccess

Explicate

Unii

Eizo

DZ Technologies

Multiwacht

Nimo Drone Security

ARAS

Hanwha Vision Europe

Bydemes

MPL

ASIS

Oribi ID Solutions

JMB Groep

VideoGuard

VAIBS

Crown Security Services

IDIS

Securitas

Add Secure

Optex

Connect Security

Lobeco

RoSecure

VBN

Akuvox

Dero Security Products

G4S

Gold-IP

SOBA

OSEC

Centurion

NetworxConnect

Secusoft

Alarm Meldnet

Masset Solutions

Genetec

De Beveiligingsjurist

Paraat

Bosch Security Systems

Uniview

BHVcertificaat.online

HID

Top Security

Seagate

Koppeling tussen SMC en SequriX voor alarmopvolging

9 april 2015
Redactie
15:05

SequriX en Security Monitoring Centre (SMC) hebben de e-CLIPS koppeling gereed tussen particuliere alarmcentrale en de software voor alarmopvolging.

alarmcentrale SMCDe e-CLIPS koppeling maakt een automatische, betrouwbare alarmopvolging tussen particuliere alarmcentrale SMC en beveiligingsbedrijven mogelijk. Particuliere alarmcentrales (PAC’s) kunnen dankzij de koppeling alarmmeldingen automatisch doorzetten naar surveillanten, zonder dat er telefonisch contact nodig is met de centrale. Hierdoor realiseren beveiligingsbedrijven een snellere alarmopvolging.
beveiliger SequriXTot op heden werden alarmmeldingen niet digitaal afgehandeld. De particuliere alarmcentrale ontving een alarmmelding en de verantwoordelijke hoofdsurveillant werd tijdens zijn dienst gebeld. De hoofdsurveillant moest vaak meerdere surveillanten telefonisch benaderen om zo de juiste opvolging te verzorgen. Met de gerealiseerde e-CLIPS koppeling tussen SMC en SequriX is onnodig telefoonverkeer, vertraagde alarmopvolging en het doorkrijgen van onvolledige informatie verleden tijd.
SequriXSequriX is een software systeem waarmee beveiligingsbedrijven hun mobiele surveillance processen met behulp van smartphones afhandelen. De software realiseert een snelle alarmopvolging en reduceert de aanrijtijden voor beveiligingsbedrijven aanzienlijk.
Door de aansluiting van particuliere alarmcentrales op SequriX kunnen beveiligingsbedrijven digitaal alarmmeldingen ontvangen en automatisch verwerken. Surveillanten ontvangen de complete en juiste informatie gelijk op hun smartphone. Telefonisch contact tussen surveillanten en alarmcentrales is hierdoor niet meer nodig. SequriX maakt automatisch een keuze voor de juiste surveillant gebaseerd op afstand en beschikbaarheid van surveillanten.
Security Monitoring Centre (SMC) is als eerste particuliere alarmcentrale in Nederland aangesloten op SequriX via de e-CLIPS koppeling. Op dit moment wordt voor diverse particuliere alarmcentrales de e-CLIPS koppeling met SequriX gerealiseerd.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Suricat

MPL

Seagate

Videoguard

Wordt een partner