Beveiliging nieuws

Onze partners

Securitas

NIBHV

Regio Control Veldt

Optex

Gold-IP

GFT

CardAccess

Secusoft

Oribi ID Solutions

Lobeco

Masset Solutions

OSEC

Akuvox

MPL

Multiwacht

Dahua

Bydemes

Bosch Security Systems

Kiwa

ARAS

Koninklijke Oosterberg

SmartCell

Crown Security Services

Centurion

EAL

Nimo Dog Security

Unii

Paraat

SmartSD

Sequrix

Boon Edam

VEB

Hanwha Vision Europe

Eagle Eye Networks

ADI

DZ Technologies

Seris

2N

JMB Groep

RoSecure

Advancis

HID

Genetec

Avigilon Alta

ASSA ABLOY

Connect Security

Brivo

NetworxConnect

VBN

G4S

Ajax Systems

IDIS

Trigion

Nimo Drone Security

SOBA

Paxton

ASIS

Service Centrale Nederland

Dero Security Products

CDVI

BHVcertificaat.online

VVNL

CSL

Hikvision

Uniview

Alarm Meldnet

De Beveiligingsjurist

Nenova

PG Security Systems

VAIBS

Eizo

VideoGuard

20face

Traka ASSA ABLOY

Add Secure

Top Security

SMC Alarmcentrale

Milestone

HD Security

Explicate

Seagate

Alphatronics

i-Pro

KVO-certificaat voor Businesspark Nieuw-Vennep Zuid

18 februari 2017
Redactie
10:15

Burgemeester Theo Weterings van Haarlemmermeer heeft vrijdagmiddag het KVO-certificaat (Keurmerk Veilig Ondernemen) uitgereikt aan het bestuur van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid en de andere partners van het traject Keurmerk Veilig Ondernemen in bedrijventerreinen.

Dit deed de burgemeester samen met Robert de Koning van het MKB. Het businesspark heeft het certificaat ontvangen, omdat de KVO-werkgroep heeft aangetoond op een gestructureerde wijze bij te dragen aan de verbetering van de veiligheid op het park.

Keurmerk Veilig Ondernemen
Het keurmerk is door het ministerie van Veiligheid en Justitie in het leven geroepen om een veilige bedrijfsomgeving te waarborgen en het MKB draagt zorg voor goede ondersteuning van het KVO-proces. Bertram Kroon, parkmanager Businesspark Nieuw-Vennep Zuid: “Het hebben van een KVO-certificaat is een goed signaal naar de gebruikers en bezoekers van het park, maar ook naar mensen daarbuiten. Toch willen wij meer doen als het gaat om veiligheid. Wij hebben onlangs dan ook flinke stappen gezet.” Hiermee doelt Kroon op een nieuw beveiligingssysteem en een nieuwe app welke ook tijdens de bijeenkomst zijn gepresenteerd.

SMART Business Parc
Naast het uitreiken van het KVO-certificaat heeft burgemeester Weterings ook het nieuwe beveiligingssysteem onthuld. Dit moet de algemene veiligheid verhogen door data te verzamelen en te analyseren. Op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid en in Gemeente Haarlemmermeer wordt dit systeem als eerste toegepast.
De nieuwe Social Business Community App is een onderdeel van het SMART Business Parc concept. Deze app dient als extra informatiebron door de ‘ogen en oren’ van de ondernemers en medewerkers op het bedrijvenpark te zijn. Bij verdachte situaties kan de app worden ingezet om dit aan de gebiedsbeveiliger te melden. Kroon: “Om een zo veilig mogelijk businesspark te creëren heb je de mensen die op het park zitten nodig. Dankzij deze app zijn de lijntjes veel korter dan voorheen, wat een groot voordeel is omdat we veel sneller kunnen handelen. Dit is nog maar het begin, we zijn klaar voor de toekomst.”

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Videoguard

Suricat

MPL

Seagate

Wordt een partner