Leen Trommel nieuwe voorzitter Alarmgroep Nederland

Leo Lancker heeft het voorzitterschap van de Alarmgroep Nederland overgedragen aan Leen Trommel van Wesotronic uit Barendrecht. In de ruim 7 jaar onder Lanckers voorzitterschap groeide de AGN uit tot een hechte en succesvolle vereniging die staat voor de belangen van haar momenteel 32 leden.

Lancker kreeg voor zijn inzet het Erelidmaatschap van de AGN. Naast het aantreden van Leen Trommel als nieuwe voorzitter is ook Raymond Neuber van Safetyproof uit Oldenzaal toegetreden tot het bestuur. Het huidige bestuur bestaat verder uit Aldrik Doornbos van Van der Graaf Beveiligingstechniek uit Groningen en Gerard Dasselaar Van Schaafstra Techniek uit Almelo.
De Alarmgroep Nederland is al meer dan dertig jaar actief in de beveiligingsbranche. Bij het samenwerkingsverband zijn gecertificeerde technische beveiligingsbedrijven aangesloten, die elkaar aanvullen en versterken. Samen bieden de aangesloten leden een landelijke dekking met een regionaal karakter en één aanspreekpunt. Alle leden profileren zich individueel naar de markt, maar werken samen op het gebied van technische- en productkennis, opleidingen en inkoop.

Gedeeld

Geef een antwoord