Leeuwarden krijgt gouden ster voor veilig ondernemen

Het project Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) in de binnenstad van Leeuwarden en op de Schrans wordt dinsdag 9 oktober gecertificeerd met een gouden ster. Dit maakt het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) bekend, dat de ster gaat uitreiken.

Francie van de Beek, manager Private en Semipublieke Sector en plaatsvervangend directeur van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) reikt de ster uit.
In het gehonoreerde project werken ondernemers, gemeente, politie en brandweer aan ‘schoon, heel en veilig’. Dit heeft ze de hoogst mogelijke certificering opgeleverd. Leeuwarden kent het grootste KVO-gebied van Nederland met zo’n hoge waardering, aldus het CCV.

Cybercrime
Na de uitreiking staat de bijeenkomst in het teken van het thema cybercrime. Veel ondernemers hebben behoefte aan informatie over dit onderwerp. De digitale samenleving rukt op en veiligheid van informatie, betalingen en dergelijke is essentieel.
De stichting Cybersafety Noord-Nederland nodigt ondernemers uit om bij deze gratis Cyber to Go-roadshow aanwezig zijn. De bijeenkomst wordt gehouden in cultureel bedrijvencentrum Blokhuispoort aan het Blokhuisplein 40.

Deel dit artikel via: