Leroy van der Wulp maakt promotie bij Milestone Systems

Binnen Milestone Systems is Leroy van der Wulp gepromoveerd naar channel business manager Nederland. Daarvoor was hij inside channel manager Benelux. Van der Wulp gaat Milestone Systems helpen zich verder te focussen op de enterpise level markt, waar het bedrijf in 2019 en 2020 enkele belangrijke projecten wist binnen te halen.

De promotie heeft als voordeel dat Milestone Systems nu in zowel de BeLux als in Nederland een dedicated team heeft. Mark Klepper en Leroy van der Wulp zijn channel business managers Nederland en Ruben Prins werkt nu als senior solution engineer voor de regio.
Paul Dortmans en Petra Swinnen zijn actief als channel business managers BeLux en Steven Loverix is solution engineer voor deze regio. Daarnaast beschikt Milestone Systems in de Benelux over regional manager Middle Europe en channel sales, Middle Europe, Holland Michael Fontaine en communicatiemanager Roy Band. Voor de nabije toekomst wordt nog gezocht naar een nieuwe inside channel manager en key accountmanager voor de Middle Europe regio.

Gedeeld

Geef een antwoord