Het loopt storm bij New Security 2018

De campagne voor de eerste Nederlandse editie van de vakbeurs New Security is nog maar net van start of de eerste bedrijven hebben zich al aangemeld als exposant. New Security 2018 vindt plaats op 5 en 6 april in Houten.

De bekende leverancier van toegangssystemen Paxton Benelux had de primeur en heeft direct tegenover het Expo Café de beste plek weten te bemachtigen. Intussen heeft ook de Benelux-distributeur van camerafabrikant IDIS een stand gereserveerd, de grootste tot nu toe. Andere bekende bedrijven die zich hebben aangemeld zijn: ByDemes Benelux, CDVI Benelux, Gallagher Security Europe en Top Security. Daarnaast is Kiwa NCP van de partij om de bezoekers te informeren over onder andere regelgeving en certificering.

Installateurs en technische diensten
New Security vind al vele jaren in België plaats. “De laatste jaren kwam er vanuit de markt echter ook steeds meer vraag om de formule ook in Nederland te laten plaatsvinden”, stelt organisator Filip Cossement van FCO Media. Om niet onnodig met Amsterdam Security te concurreren, gaat dat met ingang van 2018 tijdens de even jaren gebeuren.
Het bijzondere van New Security is dat het evenement volledig gericht is op de behoeften van installateurs en technische diensten van grotere organisaties. Het aanbod bestaat uit technische innovaties van fabrikanten, importeurs en distributeurs van beveiligingsproducten en op installateurs gerichte dienstverleners, zoals particuliere alarmcentrales en certificeringsinstellingen.

Gedeeld

Geef een reactie