Beveiliging nieuws

Onze partners

Avigilon Alta

Brivo

ARAS

Eizo

Nimo Drone Security

MPL

CSL

Oribi ID Solutions

2N

Top Security

VideoGuard

Genetec

HD Security

Paraat

RoSecure

Trigion

SmartCell

JMB Groep

VBN

DZ Technologies

NIBHV

ASSA ABLOY

Boon Edam

Masset Solutions

Advancis

Eagle Eye Networks

Nimo Dog Security

Add Secure

Securitas

SMC Alarmcentrale

CardAccess

ADI

Connect Security

i-Pro

Gold-IP

Nenova

SmartSD

Hanwha Vision Europe

Secusoft

BHVcertificaat.online

Traka ASSA ABLOY

Unii

G4S

Alphatronics

SOBA

Paxton

VEB

ASIS

20face

Bosch Security Systems

VAIBS

Dero Security Products

Seris

De Beveiligingsjurist

Optex

PG Security Systems

Ajax Systems

IDIS

Akuvox

HID

OSEC

CDVI

Koninklijke Oosterberg

Regio Control Veldt

Kiwa

Centurion

VVNL

NetworxConnect

Seagate

Hikvision

Uniview

Alarm Meldnet

Sequrix

Milestone

Dahua

Crown Security Services

Lobeco

Explicate

Multiwacht

GFT

EAL

Bydemes

Service Centrale Nederland

Milestone Systems verenigt kennis van ontwikkelaars

16 september 2020
Redactie
09:22

Twee weten meer dan één. Dat is het motto achter het nieuwste initiatief van Milestone Systems. De fabrikant van videomanagementsystemen komt met een platform waarop alle technologiepartners kennis kunnen uitwisselen en samen nieuwe oplossingen kunnen bouwen.

Met gezamenlijk gecreëerde innovatie verwacht de softwareontwikkelaar meer te kunnen bereiken dan welk individueel bedrijf dan ook. Keven Marier is door Milestone aangesteld als vice president ‘Technology Partners’ en gaat leiding geven aan het initiatief. Hij benadrukt dat gezamenlijk gecreëerde innovatie de time-to-value versnelt en leidt tot extra groei van de participerende technologiepartners. Marier vervult al zestien jaar leiderschapsrollen voor technologische bedrijfsontwikkelingen en heeft volgens CTO Bjørn Skou Eilertsen van Milestone Systems een diepgaand technisch inzicht en ervaring met zakelijke samenwerkingsverbanden om ontwikkeling van innovatieve oplossingen te versnellen en op te schalen. “Een wereldwijd samenwerkingsverband van videotechnologiepartners heeft een enorm innovatievermogen waar geen enkel bedrijf tegenop kan.”

Strategie
De Technology Partner Area is bedoeld voor het identificeren, samenwerken, ontwikkelen en beheren van de gezamenlijk gecreëerde innovatiecapaciteit om zo de grootste waarde te creëren voor de deelnemende technologiepartners en uiteindelijk de gebruikers van de software van Milestone Systems. Het is volgens het bedrijf een essentieel onderdeel van de strategie dat technologiepartners meegroeien met Milestone Systems. “Een co-creatie van een bloeiende en diverse gemeenschap op basis van open platforms biedt eindklanten keuzevrijheid en partners met de grootste adresseerbare markt”, aldus Skou Eilertsen.
Keven Marier werkt al 10 jaar bij Milestone Systems. Laatstelijk als director ‘Technology Business Development’. Terwijl hij verantwoordelijk was voor de technologische bedrijfsontwikkeling binnen de Technology Group, fungeert hij ook als vice president en lid van de raad van bestuur van de Open Security and Safety Alliance. De afgelopen 16 jaar leverde Marier initiatieven op het gebied van marktinformatie, bedrijfsstrategie, bedrijfsontwikkeling, acquisities van technologie, productbeheer en platformarchitecturen.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

MPL

Wordt een partner