Milestone Systems verenigt kennis van ontwikkelaars

Twee weten meer dan één. Dat is het motto achter het nieuwste initiatief van Milestone Systems. De fabrikant van videomanagementsystemen komt met een platform waarop alle technologiepartners kennis kunnen uitwisselen en samen nieuwe oplossingen kunnen bouwen.

Met gezamenlijk gecreëerde innovatie verwacht de softwareontwikkelaar meer te kunnen bereiken dan welk individueel bedrijf dan ook. Keven Marier is door Milestone aangesteld als vice president ‘Technology Partners’ en gaat leiding geven aan het initiatief. Hij benadrukt dat gezamenlijk gecreëerde innovatie de time-to-value versnelt en leidt tot extra groei van de participerende technologiepartners. Marier vervult al zestien jaar leiderschapsrollen voor technologische bedrijfsontwikkelingen en heeft volgens CTO Bjørn Skou Eilertsen van Milestone Systems een diepgaand technisch inzicht en ervaring met zakelijke samenwerkingsverbanden om ontwikkeling van innovatieve oplossingen te versnellen en op te schalen. “Een wereldwijd samenwerkingsverband van videotechnologiepartners heeft een enorm innovatievermogen waar geen enkel bedrijf tegenop kan.”

Strategie
De Technology Partner Area is bedoeld voor het identificeren, samenwerken, ontwikkelen en beheren van de gezamenlijk gecreëerde innovatiecapaciteit om zo de grootste waarde te creëren voor de deelnemende technologiepartners en uiteindelijk de gebruikers van de software van Milestone Systems. Het is volgens het bedrijf een essentieel onderdeel van de strategie dat technologiepartners meegroeien met Milestone Systems. “Een co-creatie van een bloeiende en diverse gemeenschap op basis van open platforms biedt eindklanten keuzevrijheid en partners met de grootste adresseerbare markt”, aldus Skou Eilertsen.
Keven Marier werkt al 10 jaar bij Milestone Systems. Laatstelijk als director ‘Technology Business Development’. Terwijl hij verantwoordelijk was voor de technologische bedrijfsontwikkeling binnen de Technology Group, fungeert hij ook als vice president en lid van de raad van bestuur van de Open Security and Safety Alliance. De afgelopen 16 jaar leverde Marier initiatieven op het gebied van marktinformatie, bedrijfsstrategie, bedrijfsontwikkeling, acquisities van technologie, productbeheer en platformarchitecturen.

Gedeeld

Geef een reactie