Beveiliging nieuws

Onze partners

ADI

NIBHV

Crown Security Services

Optex

Koninklijke Oosterberg

Paraat

SmartSD

Lobeco

EAL

Oribi ID Solutions

Dero Security Products

Genetec

HID

Bydemes

VEB

Multiwacht

Masset Solutions

20face

Ajax Systems

SMC Alarmcentrale

Uniview

Gold-IP

RoSecure

Milestone

Add Secure

OSEC

GFT

Trigion

Secusoft

Paxton

Hikvision

Connect Security

Eizo

i-Pro

Eagle Eye Networks

Alphatronics

PG Security Systems

Centurion

VideoGuard

Nimo Dog Security

G4S

Seris

Kiwa

Nimo Drone Security

2N

Unii

Alarm Meldnet

IDIS

NetworxConnect

ASSA ABLOY

Akuvox

MPL

Avigilon Alta

CardAccess

ARAS

CDVI

Dahua

ASIS

Securitas

Nenova

VVNL

Service Centrale Nederland

VBN

Advancis

BHVcertificaat.online

SOBA

Top Security

CSL

Traka ASSA ABLOY

De Beveiligingsjurist

JMB Groep

VAIBS

Bosch Security Systems

HD Security

Brivo

Seagate

Regio Control Veldt

DZ Technologies

Sequrix

Explicate

SmartCell

Hanwha Vision Europe

Nationaal Keurmerk Letselschade

5 januari 2021
Redactie
12:01

Er is nu een Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL). Volgens Slachtofferhulp Nederland is dit een belangrijke ontwikkeling, aangezien slachtoffers van letselschade hierdoor weten waar hun belangen veilig zijn.

Het keurmerk is een volgende stap in de professionalisering van de letselschadebranche en levert een bijdrage aan een snellere en efficiëntere afwikkeling van letselschadezaken, belooft Slachtofferhulp Nederland. Deze organisatie helpt jaarlijks honderdduizenden slachtoffers. Een groot deel van hen wordt geconfronteerd met letselschade als gevolg van een verkeersongeval, een misdrijf of een bedrijfsongeval. Een snelle en efficiënte afwikkeling van letselschadezaken is van groot belang.

Ingrijpends
Rosa Jansen, bestuursvoorzitter van Slachtofferhulp Nederland, staat volledig achter het keurmerk: “Mensen die slachtoffer zijn geworden hebben al iets ingrijpends meegemaakt. Ze zijn, door omstandigheden van buitenaf, de regie over hun eigen leven kwijtgeraakt. Het is belangrijk dat zij die snel terugkrijgen en verder kunnen met hun leven. Als de afwikkeling van de schadevergoeding niet goed wordt opgepakt en afgewikkeld, kan dat nogal wat consequenties hebben. Te laat erkenning en herkenning krijgen, schuift herstel naar achteren.”

Ondersteuning
Slachtofferhulp Nederland wil te allen tijde voorkomen dat een slachtoffer een tweede keer slachtoffer wordt omdat hij of zij in handen valt van een ondeskundige of malafide dienstverlener. “Slachtoffers van letselschade moeten bij de afwikkeling van schade ondersteuning krijgen van dienstverleners die oog hebben voor hun belangen. Met de komst van het NKL wordt het voor slachtoffers duidelijk welke dienstverleners dat zijn en zijn zij verzekerd van klantgerichte en deskundige hulp. Het spreekt dan ook voor zich dat Slachtofferhulp Nederland alleen nog zal verwijzen naar dienstverleners die bij het keurmerk zijn aangesloten.”

Over Slachtofferhulp Nederland
Elk slachtoffer van een misdrijf, verkeersongeval of ramp verdient de beste hulp. Jaarlijks helpt Slachtofferhulp Nederland 200.000 slachtoffers en nabestaanden hun leven weer op te pakken na een ingrijpende gebeurtenis. Wij bieden emotionele hulp, begeleiden in het strafproces en helpen bij het aanvragen van schadevergoeding.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

MPL

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner