Nieuwe mijlpaal voor BeveiligingNieuws.nl

Vandaag is de 5000ste volger op het Twitter-kanaal van Beveiliging Nieuws verwelkomd. Het is een nieuwe mijlpaal voor wat betreft onze activiteiten op social media, waarvan ook onze andere kanalen een constante groei doormaken.

Er wordt wel beweerd dat Twitter als sociaal medium op zijn retour is, maar daar is bij Beveiliging Nieuws weinig van te merken. Het aantal volgers groeit minder hard dan enkele jaren geleden, maar er komen er dagelijks nog altijd meer bij, dan dat er vertrekken.
Beveiliging Nieuws maakt graag gebruik van Twitter voor nieuwsberichten en vacatures, vanwege het gemak en de snelheid waarmee berichten binnen de community gedeeld kunnen worden. De omvang van de tekst is natuurlijk beperkt, maar door op een bericht te klikken, komt de Twitteraar automatisch op de website van Beveiliging Nieuws terecht, waar het hele bericht of de complete vacature te lezen is.
Beveiliging Nieuws maakt ook dankbaar gebruik van Facebook en LinkedIn om nieuwsberichten met professionals in safety & security te delen. Ook via die kanalen groeit het aantal volgers dagelijks. Onlangs werden ook instagram.com/beveiliging en pinterest/beveiliging aan het portfolio toegevoegd. Misschien nog aardig om te weten: sinds april 2005 heeft Beveiliging Nieuws 24.144 nieuwsberichten gepubliceerd en 15422 tweets.

Gedeeld

Geef een reactie