Nieuwe nieuwsbrief Beveiliging Nieuws

Abonnees van de Beveiliging Nieuws nieuwsbrief hebben vanmorgen een primeur. We krijgen een andere huisstijl en een voorbeeld hiervan was vanmorgen al te zien in onze nieuwe nieuwsbrief.

We zijn al een tijdje aan het bouwen aan een nieuwe website en na de verhuizing naar een snellere server twee weken geleden, was de nieuwe nieuwsbrief de volgende stap. De oude nieuwsbrief was niet goed te lezen op een smartphone, met een nieuwe vormgeving is dit opgelost.

Beveiliging Nieuws nieuwsbrief

Helaas is met de ingebruikname van het nieuwe nieuwsbrievensysteem de mogelijkheid vervallen om zelf de dagen en rubrieken te kunnen kiezen. Dat leverde in het verleden te veel onduidelijkheid op en deze functionaliteit was met de nieuwe software niet mogelijk. Er werd trouwens ook maar door een handje vol mensen daadwerkelijk gebruik van gemaakt, sorry voor de mensen die het gaan missen!

Wanneer de nieuwe website live zal gaan is nog niet bekend, er moet nog wel wat werk verzet worden. De huisstijl en het logo zal geleidelijk aan aangepast worden, het is te veel om dit ineens te realiseren. De ruim 17 duizend berichten, evenementen en ook de vacatures op de website gaan vanzelfsprekend mee. Ook komen er een aantal nieuwe features, maar die houden we nog even voor ons. We streven er naar begin volgend jaar klaar te zijn, het belangrijkste is continuïteit voor de bezoekers.

Veel plezier met de nieuwe nieuwsbrief, mocht u deze nog niet ontvangen, dan kunt u gratis inschrijven.

Rob Hamberg

Link: www.beveiligingnieuws.nl/nieuwsbrief

Deel dit artikel via: