Nieuwe praktijkopdrachten voor beveiligingsopleidingen

Voor Coördinator Beveiliging, Beveiliging in de zorg, BoCA  en VoCA zijn er nieuwe praktijkopdrachten, zo maakt SVPB bekend. Daarmee zijn de praktijkopdrachten aangepast aan de laatste versie van de exameneisen van de betreffende examenonderdelen.

Ook de bijbehorende voortgangstabellen en de handleiding praktijkopdrachten zijn aangepast. Deze documenten zijn sinds 1 maart 2021 beschikbaar op de website www.svpb.nl met uitzondering van de praktijkopdrachten Beveiliging in de zorg. De praktijkopdrachten Beveiliging in de zorg zijn op aanvraag beschikbaar voor examenkandidaten door een mail te sturen naar info@svpb.nl. De nieuwe praktijkopdrachten zijn duidelijk herkenbaar omdat op de voorpagina met grote letters v.2021 staat.
Wanneer een kandidaat nieuw begint, moet met de 2021-versie gewerkt worden. Kandidaten die reeds begonnen zijn met de oude versie mogen deze nog blijven gebruiken. Tot 1 januari 2023 zal het mogelijk zijn om op basis van de oude praktijkopdrachten examen te doen. Na die datum is examen doen alleen nog mogelijk met (minimaal) de 2021-versie.

Gedeeld

Geef een antwoord