Nieuwe vakbeurs in Den Bosch krijgt al behoorlijk gestalte

Op 8 en 9 april vindt in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch het FireSafety & Security Event plaats. Hoewel het de eerste editie is en vorige vakbeurzen steeds minder succesvol werden, loopt dit evenement als een trein. De inschrijving is nog maar kort geleden gestart en nu is de grootste hal van het complex al meer dan half vol.

Dat het FireSafety & Security Event een groot succes lijkt te gaan worden is ook weer niet echt een verrassing. Het initiatief komt van de belangrijkste branchevereniging voor de beveiligingsindustrie: de Federatie Veilig Nederland. En de twee grootste vertegenwoordigingen van de belangrijkste doelgroep, beveiligingsinstallateurs, hebben alle steun toegezegd om zoveel mogelijk publiek te trekken. Toch blijft het opboksen tegen veel andere, veelal door leveranciers georganiseerde evenementen. Daarom gaat in tegenstelling tot eerdere vakbeurzen veel aandacht uit naar kennisdeling, zodat bezoekers na afloop naar huis gaan met de wetenschap dat zij echt iets aan hun dag hebben gehad. Er komen doorlopend workshops en demonstraties. Reden voor de organisatie om het woordje ‘beurs’ in de naam van het evenement te wijzigen in ‘event’. Dat spreekt bovendien internationale bezoekers en exposanten meer aan.

Kwaliteit
De exposantenlijst ziet er goed uit. Zowel in kwantitatief als in kwalitatief opzicht. Toonaangevende bedrijven die hebben geboekt zijn AddSecure, Alarm Meldnet, Alphatronics, ARAS Security, Bosch Security Systems, CSL, Eagle Eye Networks, EAL, Ecocortex, IDIS Nederland, Lobeco Fire + Security, NVD Beveiligingsgroep, PG Security Systems, Phera, Risco Group, Traka Nederland en Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). Verder hebben zich ingeschreven: Aerocheck, Aqua Security, CardAccess, CDVI Benelux, Fito Products, GPS Perimeter Systems, HCPS, Novenco Building & Industry, NOX systems, Ooperon, Saval, SenseTek, Siemens, TEF Nederland en UTC Fire & Security. Vanzelfsprekend is ook BeveiligingNieuws.nl van de partij! Het hoofdthema van de editie van 2020 wordt ‘Het businessmodel van de beveiligingsbranche in 2025′.

Meer informatie is te vinden op de website.

Gedeeld

Geef een reactie