Beveiliging nieuws

Onze partners

VAIBS

PG Security Systems

Dahua

Bosch Security Systems

GFT

NetworxConnect

VBN

i-Pro

Add Secure

VEB

Eizo

Nenova

IDIS

Crown Security Services

Explicate

CardAccess

Ajax Systems

Regio Control Veldt

Brivo

G4S

ADI

Paraat

VideoGuard

MPL

Oribi ID Solutions

Nimo Drone Security

OSEC

CDVI

Alarm Meldnet

SOBA

Top Security

Akuvox

EAL

Lobeco

DZ Technologies

Secusoft

Milestone

SmartSD

SMC Alarmcentrale

BHVcertificaat.online

Avigilon Alta

ARAS

Eagle Eye Networks

Advancis

Hanwha Vision Europe

Masset Solutions

HD Security

HID

Hikvision

RoSecure

Paxton

20face

SmartCell

Uniview

Seagate

Alphatronics

VVNL

Service Centrale Nederland

NIBHV

2N

Traka ASSA ABLOY

JMB Groep

De Beveiligingsjurist

Dero Security Products

Bydemes

Securitas

Optex

Genetec

Connect Security

Trigion

Centurion

Gold-IP

CSL

Kiwa

Koninklijke Oosterberg

ASIS

Nimo Dog Security

Seris

Sequrix

Unii

Multiwacht

ASSA ABLOY

Nieuwe vakbeurs in Den Bosch krijgt al behoorlijk gestalte

15 november 2019
Redactie
16:41

Op 8 en 9 april vindt in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch het FireSafety & Security Event plaats. Hoewel het de eerste editie is en vorige vakbeurzen steeds minder succesvol werden, loopt dit evenement als een trein. De inschrijving is nog maar kort geleden gestart en nu is de grootste hal van het complex al meer dan half vol.

Dat het FireSafety & Security Event een groot succes lijkt te gaan worden is ook weer niet echt een verrassing. Het initiatief komt van de belangrijkste branchevereniging voor de beveiligingsindustrie: de Federatie Veilig Nederland. En de twee grootste vertegenwoordigingen van de belangrijkste doelgroep, beveiligingsinstallateurs, hebben alle steun toegezegd om zoveel mogelijk publiek te trekken. Toch blijft het opboksen tegen veel andere, veelal door leveranciers georganiseerde evenementen. Daarom gaat in tegenstelling tot eerdere vakbeurzen veel aandacht uit naar kennisdeling, zodat bezoekers na afloop naar huis gaan met de wetenschap dat zij echt iets aan hun dag hebben gehad. Er komen doorlopend workshops en demonstraties. Reden voor de organisatie om het woordje ‘beurs’ in de naam van het evenement te wijzigen in ‘event’. Dat spreekt bovendien internationale bezoekers en exposanten meer aan.

Kwaliteit
De exposantenlijst ziet er goed uit. Zowel in kwantitatief als in kwalitatief opzicht. Toonaangevende bedrijven die hebben geboekt zijn AddSecure, Alarm Meldnet, Alphatronics, ARAS Security, Bosch Security Systems, CSL, Eagle Eye Networks, EAL, Ecocortex, IDIS Nederland, Lobeco Fire + Security, NVD Beveiligingsgroep, PG Security Systems, Phera, Risco Group, Traka Nederland en Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). Verder hebben zich ingeschreven: Aerocheck, Aqua Security, CardAccess, CDVI Benelux, Fito Products, GPS Perimeter Systems, HCPS, Novenco Building & Industry, NOX systems, Ooperon, Saval, SenseTek, Siemens, TEF Nederland en UTC Fire & Security. Vanzelfsprekend is ook BeveiligingNieuws.nl van de partij! Het hoofdthema van de editie van 2020 wordt ‘Het businessmodel van de beveiligingsbranche in 2025′.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

MPL

Wordt een partner