NVD Beveiligingen wint ondernemersprijs

Op dinsdag 14 november werd tijdens het ondernemersnetwerkevent IJmond Onderneemt, de IJmond Onderneemt Award uitgereikt. Winnaar was NVD Beveiligingen, onder andere vanwege de innovatieve ontwikkelingen binnen dit bedrijf.


NVD Beveiligingsgroep heeft het hoofdkantoor in Haarlem, maar mocht meedoen vanwege de vestiging in de IJmond. Het bedrijf van Patrick van der Leelie werd door de jury geroemd vanwege het lange bestaan (109 jaar), de winstgevendheid, de moderne managementstijl en vooral ook de innovaties waarmee NVD voorop loopt in de beveiligingsbranche. NVD was een van de drie genomineerden. Andere kanshebbers waren Montarent Bouwlogistiek en Slijptechniek IJmond.

Positief onderscheid
De prijs wordt jaarlijks overhandigd aan een echt IJmonds bedrijf, dat zich op een positieve manier onderscheidt van haar concurrentie en dat boven het maaiveld uitstijgt. Het thema van deze editie was ‘Wat is jouw drive?’ Op 31 oktober kwam een cameraploeg langs op het hoofdkantoor voor een interview en werd een bedrijfspresentatie opgenomen waarin Patrick van der Leelie zijn bedrijf presenteerde.

Gedeeld

Geef een reactie