Beveiliging nieuws

Onze partners

HID

CardAccess

Optex

Uniview

SmartCell

GFT

NIBHV

BHVcertificaat.online

SMC Alarmcentrale

Hikvision

RoSecure

CDVI

SmartSD

2N

Oribi ID Solutions

Genetec

OSEC

Service Centrale Nederland

Ajax Systems

Traka ASSA ABLOY

ADI

De Beveiligingsjurist

DZ Technologies

Paxton

NetworxConnect

VEB

Kiwa

Seagate

Paraat

Trigion

SOBA

Akuvox

ASIS

PG Security Systems

Seris

G4S

Alarm Meldnet

Milestone

Top Security

MPL

EAL

Multiwacht

Dero Security Products

Hanwha Vision Europe

Koninklijke Oosterberg

VAIBS

Sequrix

Avigilon Alta

Bydemes

ASSA ABLOY

Connect Security

Alphatronics

Explicate

Gold-IP

Masset Solutions

HD Security

JMB Groep

Advancis

VideoGuard

i-Pro

Eagle Eye Networks

Dahua

ARAS

VVNL

Nimo Dog Security

Add Secure

CSL

Nenova

20face

Nimo Drone Security

Bosch Security Systems

Lobeco

Eizo

Regio Control Veldt

IDIS

Secusoft

Crown Security Services

Centurion

VBN

Securitas

Unii

Brivo

Oktober wordt weer ‘Cyber Security Maand’

18 augustus 2019
Redactie
11:36

In Nederland staat oktober 2019 in het teken van cybersecurity. Als onderdeel van de Europese cyberveiligheidsmaand zullen veel conferenties, wedstrijden en trainingen plaatsvinden die de mogelijkheid bieden om kennis, ideeën en innovaties uit te wisselen voor een veiligere toekomst. En dat niet alleen online!

De Cyber ​​Security-maand gaat op 1 oktober van start in Den Haag met de driedaagse International ONE Conference. Het is een internationaal gerenommeerde conferentie op het gebied van cybersecurity en wordt georganiseerd door de Nederlandse overheid. Andere evenementen zijn de Europol-INTERPOL cybercrime-conferentie, de Unleashing Cyber ​​Security Summit, een congres over de toekomst van Quantum Computing, Quantum Cryptography en Quantum Sensors en het pre-event Hardwear.io Security Conference & Training.

Samenwerking met de stad Den Haag
De komende editie van de One Conference wordt verlengd met een extra dag op donderdag 3 oktober, wat mogelijk wordt gemaakt in samenwerking met de stad Den Haag. In lijn met de ONE Conference wil de stad de uitwisseling van kennis, ideeën en innovaties op het gebied van cyberbeveiliging stimuleren voor een veiligere toekomst. Gedurende drie dagen zullen toonaangevende sprekers van over de hele wereld inzichten en ontwikkelingen in cybersecurity delen.
Het thema van de ONE Conference is dit jaar ‘Onze toekomst veilig houden, innovatief zijn, alert blijven’. Nieuw dit jaar is de Innovation Floor. Gedurende drie dagen demonstreren vijftien organisaties in nauwe samenwerking met de stad Den Haag hun innovaties op het gebied van cyberbeveiliging.

Gemeente Den Haag daagt ethische hackers uit
Aan de vooravond van de EU Cyber ​​Security Month zet de gemeente Den Haag de toon door haar eigen digitale beveiliging te laten testen. In samenwerking met het Nederlandse cybersecuritybedrijf Cybersprint organiseert de stad de hackwedstrijd ‘Hâck The Hague’. De 2019-editie van deze wedstrijd vindt plaats in het stadhuis op 30 september, wanneer het Atrium van het stadhuis van Den Haag wordt getransformeerd in ‘The Hague Hackers Dome’. De beste nationale en internationale ethische hackers – van studenten tot professionele hackers – worden uitgenodigd om digitale kwetsbaarheden in de digitale infrastructuur van de gemeente en haar leveranciers op te sporen.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Seagate

MPL

Suricat

Videoguard

Wordt een partner