Beveiliging nieuws

Onze partners

Add Secure

DZ Technologies

SmartCell

Masset Solutions

G4S

SOBA

Nimo Drone Security

ADI

2N

IDIS

JMB Groep

Service Centrale Nederland

Multiwacht

Hanwha Vision Europe

Bosch Security Systems

HD Security

SmartSD

20face

CDVI

Sequrix

Explicate

Traka ASSA ABLOY

ASIS

VAIBS

Genetec

Secusoft

VVNL

Oribi ID Solutions

Avigilon Alta

Bydemes

CSL

Dero Security Products

Nimo Dog Security

Connect Security

Alarm Meldnet

i-Pro

OSEC

BHVcertificaat.online

Crown Security Services

Securitas

ARAS

HID

Dahua

Paxton

Trigion

Koninklijke Oosterberg

VBN

NIBHV

RoSecure

Alphatronics

GFT

Gold-IP

Seris

MPL

Milestone

Optex

Unii

Nenova

Eagle Eye Networks

Top Security

Centurion

Brivo

Advancis

Ajax Systems

Paraat

PG Security Systems

Seagate

Eizo

Regio Control Veldt

VEB

VideoGuard

EAL

Hikvision

CardAccess

Lobeco

SMC Alarmcentrale

ASSA ABLOY

NetworxConnect

Akuvox

De Beveiligingsjurist

Kiwa

Uniview

Online Camerashop brengt set met vier 5MP-camera’s

18 januari 2018
Redactie
13:07
Online Camerashop komt met het XVR-pro-systeem bestaande uit vier camera’s met ieder 5 megapixels aan resolutie en een XVR-recorder. Dankzij deze hoge resolutie en de nieuwste generatie IR-led’s wordt zowel overdag als ’s nachts beeld van hoge kwaliteit geproduceerd.

Beelden van het systeem zijn op een monitor, maar ook op een smartphone of tablet met Android of iOS te ontvangen. Daarnaast vindt opslag plaats op een harddisk van 6 Terabyte (exclusief). De behuizing van de kleurencamera’s is van het bullet-type en is met IP66 goed bestand tegen slechte weersomstandigheden. Tijdens duisternis schakelt de camera over op nachtweergave, waarbij indringers dankzij de vrijwel onzichtbare 36 led’s tot op 35 meter afstand nog goed worden waargenomen. Het objectief heeft een vaste brandpuntafstand van 3,6mm, maar vanwege de hoge resolutie kan digitaal worden ingezoomd, zonder al te groot kwaliteitsverlies. Geheel uitgezoomd is de beeldhoek maar liefst 90°. Eventueel kan ook beeld worden opgenomen of doorgestuurd bij detectie van een beweging. De gebruiker ontvangt dan desgewenst ook een e-mail met foto van de situatie. In geval van video is ook te zien wat er de tien seconden voor het event is gebeurd.
Bijzondere instelmogelijkheden
De recorder biedt tal van bijzondere instelmogelijkheden. Zo kan per gebruiker worden ingesteld welke camera’s deze mag bedienen. Dit kan allemaal gewoon in het Nederlands. Ook de toepassingsmogelijkheden zijn breed. De recorder is geschikt voor AHD, CVI, TVI, CVBS en IP camera’s die ONVIF ondersteunen. Beweegbare camera’s kunnen via de RS485-poort worden aangesloten. Configuratie gaat heel eenvoudig, want de recorder herkent automatisch de aangesloten camera’s. Ook aansluiting op de cloud is volgens de leverancier een fluitje van een cent. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een uniek serienummer om problemen met wisselende IP-adressen te voorkomen. Bij de set zitten vier aansluitkabels van 20 meter, die eenmaal te verlengen zijn met behulp van een koppelstuk.
Bestellen kan via de website.
Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

MPL

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner