ADI komt met groot aantal gratis trainingen

Nu de trainingen op locatie even niet mogelijk zijn, heeft distributeur ADI Global Distribution besloten om samen met leveranciers een bijzonder uitgebreid trainingsprogramma online aan te bieden. Elke werkdag zijn meerdere trainingen te volgen en deelname hieraan kost niets.

Maandag 30 maart begint Taco de Gier van Hanwha Techwin met een training over de Retail Insight Solution van zijn werkgever. Daarmee kunnen winkeliers bijhouden wat er precies gebeurt in de winkel en hoe zij hun klanten nog beter kunnen bedienen. Dezelfde dag vertelt François Mulot van 2N met welke fraaie intercomoplossingen woningen zijn uit te rusten. Joris Crombé van Texecom gaat de volgende dag in op de Premier Elite-serie. Deze training richt zich op installateurs die Texecom nog niet zo goed kennen.

Nieuwste versies
Fabian de Clippelaar van Axis gaat dinsdag uitleggen hoe Tools & Axis Site Designer 2.0 werken. Ruben Prins van Milestone geeft dezelfde dag een presentatie over de nieuwste versies en upgrade van het bekende videoplatform. Donderdag komen gebruikers van Texecom weer aan hun trekken met een training door William van de Geer over Premier Elite en Joris Crombé over cloudservices. Arnaud Lacourt van Dahua laat die dag zien hoe met thermische camera’s de lichaamstemperatuur van mensen is vast te stellen. En Taco de Gier laat zien hoe met Sprinx van Hanwha tunnels en snelwegen zijn te bewaken. Sommige trainingen vinden op meerdere dagen plaats. Kijk voor de exacte tijden en meer informatie op dit overzicht.

Gedeeld

Geef een antwoord