Alphatronics breidt aanbod e-learning voor UNii flink uit

Medio vorig jaar kwam Alphatronics e-learning voor de UNii. Sinds die tijd zijn al ruim 400 cursisten opgeleid. Inmiddels zijn ook trainingen beschikbaar voor de introductie de UNii, een technische basistraining en mySmartControl. De e-learning wordt aangeboden in meerdere talen.

De resultaten zijn volgens Alphatronics veelbelovend. In een half jaar tijd zijn ruim 400 cursisten opgeleid. 81 procent hiervan heeft een cursus succesvol afgerond en hiervoor een certificaat ontvangen. Omdat de e-learning in meerdere talen wordt aangeboden bevinden cursisten zich over de hele wereld. Het cursusmateriaal blijft voor hen beschikbaar. Bij vragen van een klant kan een installateur dus eenvoudig terugkijken.

Zelf inplannen
“We zien dat veel trainingen buiten kantooruren worden gevolgd”, zegt Jos Herrebrugh van Alphatronics. “Ideaal om zelf te plannen wanneer je een cursus start, hervat en voltooid. Maar het voorkomt daarnaast ook (dure) improductieve uren. Waar het vroeger heel normaal was om een of meerdere dagdelen in de trainingsruimte van een leverancier te zitten kan kennis nu worden opgedaan op het moment dat het de cursist het beste schikt.”

E-learning is voor klanten van Alphatronics kosteloos en 24/7 beschikbaar. Met een uitnodigingscode kan de cursist een account aanmaken en starten.

De e-learning voor de UNii is een service van Alphatronics.

Gedeeld

Geef een antwoord