Axis houdt contact met partners via webinarprogramma

Om partners tijdens de coronacrisis op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen, organiseert Axis een groot aantal webinars voor de rest van dit jaar. Speciale aandacht gaat uit naar Axis Site Designer 2.0, Axis Companion 4 en de ARTPEC-7.

Aanvankelijk was het de bedoeling om op 23 en 24 juni het partnerevent Axis Inspire 2020 te organiseren, maar dit wordt uitgesteld omdat onzeker is of al rond die tijd de Noodverordening Coronavirus is beëindigd. De fabrikant wil geen enkel risico lopen dat tijdens het event mensen besmet raken en komt daarom met een veilig alternatief in de vorm van interactieve webinars. Vanaf 1 april tot 20 november zijn twee tot drie webinars per maand te volgen over de laatste productupdates, trending topics, Axis-tools en de aankomende events. Tijdens deze webinars kunnen vragen worden gesteld. Naderhand zijn de webinars terug te zien.

Axis Site Designer 2.0
Op 7 en 15 april is een webinar te volgen over Axis Site Designer 2.0 en over hoe efficiënt gebruik te maken is van de plattegrond. De huidige versie van de ASD 2.0 biedt een aantal nieuwe functies. Een daarvan is de mogelijkheid om de geselecteerde camera’s in een plattegrond te tonen. Het webinar biedt een gedetailleerd inzicht in het gebruik van deze verbeteringen aan de hand van een praktisch voorbeeld.
Op 8 en 16 april vindt een webinar plaats waarbij AXIS Companion 3 en AXIS Companion 4 met elkaar worden vergeleken. De functionele en technische verschillen tussen beide versies worden in detail uitlegd. Ook wordt behandeld welke versie bedoeld is voor welke toepassing.

ARTPEC-7
Verder kan op 9 en 17 april een webinar worden gevolgd over ARTPEC-7 Performance en Lightfinder 2.0. De Axis Real Time Picture Encoder (ARTPEC) is een eigen chip die beeldverwerking, compressie, videoanalyse en netwerkfunctionaliteit optimaliseert en het hart vormt van veel Axis-netwerkcamera’s. De nieuwste generatie van deze chip is ARTPEC-7, die momenteel wordt opgenomen in nieuwe Axis netwerkvideoproducten. In dit webinar toont de fabrikant de prestatievoordelen van ARTPEC-7 en hoe de lichtgevoeligheid en beeldweergave is geoptimaliseerd met Lightfinder 2.0 in Axis-camera’s. Inschrijven voor de webinars kan via deze website.

Gedeeld

Geef een antwoord