Beveiligingsbranche komt met nieuwe online leeromgeving

Vrijdag 15 mei komt het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging met een compleet vernieuwde V-learning. Het nieuwe online platform is exclusief ontwikkeld voor particuliere beveiligers en is voor werknemers kosteloos te gebruiken via de werkgever.

V-learning draagt volgens het SFPB bij aan het up-to-date houden van vakkennis, is interactief, opgezet vanuit modules en kosteloos te gebruiken. Werkgevers krijgen een eigen code toegestuurd die zij intern onbeperkt kunnen delen met beveiligers. De gebruiker registreert zich eenmalig met de code die hij of zij via de werkgever heeft ontvangen.

Laagdrempelig
Tamara van Bunnik, Opleidingscoördinator Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging: “V-learning is laagdrempelig, snel, persoonlijk, interactief en aantrekkelijk vormgegeven. De leeromgeving maakt enthousiast om mee aan de slag te gaan, omdat de gebruiker zelf het tempo en de eigen leerroute bepaalt. V-learning past in de duurzame ontwikkeling van professionals in de beveiligingsbranche. Je doet het voor jezelf en dus voor je toekomst. Juist in deze tijd zeggen wij: het is een cadeau voor de beveiliger.”

Privacy proof
V-learning is persoonlijk en volgens het SFPB 100 procent privacy proof. De persoonlijke pagina wordt niet gekoppeld aan de werkgever, waardoor de gebruiker als enige toegang heeft tot de voortgang. Uitsluitend algemene gebruikscijfers worden geanalyseerd.
De eerste tien modules waarmee gestart kan worden, vallen onder basiskennis. Het zijn onder andere Beroepsvaardigheden, Objecten, Integriteit, Legitimeren, Proactief beveiligen en Security awareness. Aankomend jaar zullen meerdere modules opgeleverd worden.

Gedeeld

Geef een antwoord