Bosch helpt klanten op weg naar certificering

Voor het indienen van offertes zijn vaak bepaalde certificaten vereist. Zonder bewijs van kennis, heeft een leverancier van onder andere beveiligingsinstallaties mogelijk direct al een achterstand ten opzichte van de concurrentie of men kan helemaal niet aanbieden op een project.

De Bosch Building Technologies Academy biedt opleidingsplannen aan waarmee technici deze certificaten kunnen behalen. Er zijn drie verschillende trainingsniveaus: op PROFESSIONAL-niveau bieden online trainingen deelnemers basiskennis van productkenmerken en systeemarchitectuur. Training op EXPERT-niveau bestaat uit online en klassikale cursussen en geeft informatie over systeemontwerp en configuratie. Ten slotte bieden klassikale cursussen op het MASTER-niveau deelnemers uitgebreide kennis van geavanceerde systeemconfiguratie, geïntegreerde systemen en probleemoplossen. Elk certificaat is 24 maanden geldig en Bosch brengt cursisten op de hoogte wanneer een hercertificeringstraject nodig is. Er is dan nog een jaar de tijd om de hercertificering te voltooien.

Virtuele trainingen
Om in deze uitdagende tijden doorlopende trainings- en certificeringsmogelijkheden te garanderen, zijn sommige klassikale cursussen vervangen door virtuele klassikale trainingen, terwijl andere in kleinere groepen plaatsvinden.
Wie meer informatie wil over de Bosch Building Technologies Academy, de certificaten of de trainingsplannen voor beveiligings-, veiligheids- en communicatieoplossingen, kan de trainingswebsite bezoeken. Wie al is ingeschreven bij de Academy en een cursus wil boeken, kan op deze link klikken. Zo is ook inschrijving mogelijk.

Gedeeld

Geef een antwoord