G4S-trainingen ‘Reanimatie en Eerste Hulp in de Winter’

In de kerstvakantie organiseert G4S op vijf verschillende locaties trainingen ‘Reanimatie en Eerste Hulp in de Winter’. De opbrengst van deze trainingen wordt gedoneerd aan Het Rode Kruis ten behoeve van hun inzet tijdens de coronacrisis.

“Veiligheid zit in ons DNA en als organisatie staan we midden in de samenleving”, zegt directeur Dennis Gähler van G4S. “We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met veiligheidstrainingen zoals EHBO en BHV. Daarom hebben we een compacte training samengesteld speciaal voor in de kerstvakantie. De coronacrisis raakt ons allemaal en het Rode Kruis zet zich op allerlei vlakken in om bij te springen waar mogelijk. Daarom schenken we de opbrengst van deze wintertraining aan het Rode Kruis ten behoeve van hun Nationaal Actieplan Coronavirus.
De kosten bedragen slechts € 45,- (inclusief btw) per volwassen deelnemer. Elke volwassene mag bovendien kosteloos twee kinderen (vanaf groep 8) uit het eigen gezin meenemen naar de training! Aanmelden kan via deze link.

Gedeeld

Geef een antwoord