Opleidingstraject voor beginnende beveiligingsmonteurs

Opleidingsinstituut SOBA komt met een intensief opleidingstraject dat beginnende beveiligingsmonteurs gaat helpen aan het juiste diploma om voor erkende bedrijven te mogen werken. Een elektrotechnische vooropleiding is handig, maar niet noodzakelijk.

Volgens SOBA is de nieuwe opleiding geschikt voor mensen vanuit de meest uiteenlopende branches, die een switch willen maken naar de technische beveiligingssector. Zij moeten dan minimaal beschikken over het diploma MBV, wat staat voor Monteur Beveiligingsinstallaties. De opleiding bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel. Deze worden afzonderlijk geëxamineerd. Wie een voldoende haalt ontvangt een certificaat en wie beide certificaten heeft krijgt het officiële MBV-diploma. Het theoretische deel duurt zes hele dagen inclusief examentraining. Het hele traject neemt ongeveer anderhalve maand in beslag.

Interesse? De volgende cursus start al maandag 26 februari! Wie nog geen werkgever heeft, kan vanaf 15 maart bij SOBA de praktijkcursus van 3,5 dag volgen en direct het volledige MBV-diploma halen. Je kan je hier inschrijven.

Gedeeld

Geef een antwoord