Paraat biedt BHV-cursus in combinatie met e-learning

Om de kennis op het gebied van bedrijfshulpverlening ondanks de coronacrisis toch up-to-date te houden, kan bij Paraat een BHV-cursus in combinatie met een e-learning worden gevolgd. Zo zijn vaardigheden op het gebied van BHV te ontwikkelen of op peil houden.

Het coronavirus houdt de wereld momenteel stevig in zijn greep. Hoe lang de genomen maatregelen nog gaan duren is op dit moment onbekend. Door nu de BHV-cursus bij Paraat online te volgen, kan als de crisis achter de rug is, toch een bijdrage (blijven) geleverd worden aan de veiligheid op de werkvloer.

Praktijkdag
E-learning is bij Paraat te combineren met de BHV basis- en BHV herhalingstraining. Het theoretische deel van deze trainingen wordt online gevolgd en kan dus ook nu al vanaf kantoor of vanuit huis gevolgd worden. Op het moment dat de maatregelen versoepelen en het weer mogelijk wordt om praktijktrainingen te verzorgen, kunnen mensen met een afgeronde e-learning deelnemen aan de praktijkdag.

Helft van de tijd
Met het vooraf volgen van de e-learningmodule kan de praktijkdag in de helft van de tijd worden georganiseerd. Dit betekent voor de BHV basis dat dit één dag duurt en de herhaling een halve dag in beslag neemt. De kennistoets op de praktijkdag vervalt, omdat de theorie al in de e-learning is getoetst.
Wie interesse heeft in de BHV opleiding met e-learning of er meer van wil weten, kan contact opnemen via 085-0449000 en vragen naar Tessa Boon of een mail sturen naar opleidingen@paraat.nl.

Gedeeld

Geef een antwoord