SmartSD biedt online alternatief voor bijeenkomsten

Wie graag de gezellige en informatieve bijeenkomsten van SmartSD bezoekt, zal nog even geduld moeten hebben. Om klanten toch geïnformeerd te houden, organiseert de distributeur samen met leveranciers een groot aantal webinars.

SmartSD verzorgt zelf op 3 april om 9u een webinar over kaarttechnologieën. Op 6 april wordt uitleg gegeven over Dahua Full Color. En 8 april gaat het over de trends in toegangsbeheer.
Maandag 30 maart start om 10u een webinar over de RISCO-cloud. Een dag later vindt van dezelfde fabrikant een webinar plaats over alarm- en videoverficatie. Op 1 april gaat RISCO nader in op detectoren en de daarvoor gebruikte technologieën.
Op 30 maart vindt een Engelstalig webinar plaats over Inim SOL, een draadloos paneel voor installateurs. Een dag later gaat deze fabrikant in op Inim Home. Dat is een app voor eindgebruikers.
Dahua geeft 2 april een webinar over het meten van lichaamstemperatuur met behulp van thermische camera’s. 16 april gaat het over de Super Starlight- en Full Color-camera’s van deze fabrikant. En 30 april geeft Dahua uitleg over AI WizSense & Wizmind.

Een compleet overzicht is te vinden op deze website.

Gedeeld

Geef een antwoord