SOBA vernieuwt opleiding DHM Security Management

SOBA heeft de bekende opleiding DHM Security Management een flinke facelift gegeven. Reden om nu te spreken van DHM 2.0. De huisstijl is vernieuwd en dat geldt ook voor de syllabus. Bovendien zijn DHM-tools toegevoegd.

Zelfs na ruim 25 jaar blijft de bekende opleiding onverminderd populair. De opleiding die in september van start gaat is al weer bijna volgeboekt. Deze studenten gaan kennis maken met de nieuwe huisstijl, syllabus en vernieuwde DHM-tools. Bovendien zijn een extra hoorcollege BCN en een trainingspresentatie toegevoegd.
Ook is het team van DHM-docenten uitgebreid met nieuwe vakdocenten. Deze zijn opgeleid door Bert Duijndam en Rob Ackx, die DHM hebben ontwikkeld en er ruim 25 jaar les in hebben gegeven. Normaal vindt de opleiding plaats bij SOBA in De Meern (nabij Utrecht), maar er komt mogelijk ook een opleiding in Schijndel. Omdat veel studenten na DHM Security Management verder willen met Security Techniek en Security en Recht, heeft SOBA besloten om deze opleidingen voortaan op elkaar aan te laten sluiten. Zij kunnen dan binnen twee jaar worden gevolgd, waarna bezitters van alle drie de diploma’s zich in het register Manager of Security kunnen laten inschrijven, waarna de titel MSec gevoerd mag worden.

Gedeeld

Geef een antwoord