SOBA Zomerkamp: in vier weken diploma MBV

SOBA biedt installateurs de komende zomer de mogelijkheid om in slechts vier weken het erkende diploma MBV (Monteur Beveiligingssystemen) te halen. Hiermee wordt voldoende kennis verkregen om een beveiligingsplan op te stellen voor objecten in beveiligingsklasse 1 en 2 voor bedrijven en 1, 2 en 3 voor woningen.

Tijdens de MBV Zomerkamp worden de volledige theorie en praktijk onderwezen en doen cursisten het officiële examen voor beide onderdelen. Dat het in vier weken kan in plaats van in acht tot veertien weken, komt omdat alle dagdelen achter elkaar op dinsdag, woensdag en donderdag worden gegeven, in plaats van één per week. Direct daarna volgt het examen. Dat wordt normaal niet gehouden in de zomer, maar Soba heeft speciaal voor deze cursus een examen geregeld, dat op de cursuslocatie wordt afgenomen.
Tijdens de beurs SecurityLIVE in ‘s-Hertogenbosch op 30 en 31 mei staat SOBA er ook en geeft het instituut 10 procent korting op alle cursussen, mits voor 1 juli de inschrijving plaatsvindt. Ook worden USB-sticks weggeven, met kans op een waardecheque van 300 euro, te besteden aan cursussen bij SOBA.

Gedeeld

Geef een antwoord