SPV start samenwerking met ROC Friese Poort

SPV is een samenwerking aangegaan met ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen. De partijen gaan opleidingen gezamenlijk aanbieden, zoals GRIP op Evenementen en twee cursussen rond het snel toenemende gebruik van drones.

BOA’s moeten bij grootschalige en kleinschalige evenementen – van muziekfeesten tot buurtbarbecues – regelmatig samenwerken met de lokale politie, brandweer, bewoners en andere partners om bij te dragen aan een veilig verloop van de feestelijkheden voor alle betrokkenen. Wat komt daar allemaal bij kijken? Hoe pak je zoiets aan? De driedaagse opleiding GRIP op Evenementen zorgt ervoor dat zij in alle omstandigheden optimaal voorbereid zijn.

Drones
De tweedaagse cursus Drones ROC-Light basis is er voor professionals die bedrijfsmatig of commercieel drones gebruiken, maar nog geen ROC-Light vergunning hebben om veilig en verantwoord te vliegen. Deze opleiding leidt op voor het ROC-Light kenniscertificaat, waarmee een vergunning is aan te vragen bij het INLT. Een vliegvaardigheidstoets is inbegrepen aan het eind van de tweede dag.

Simulator
Voor beginnende commerciële drone-operators is er de eendaagse cursus Drone Photo & Cinema PRO. Deze opleiding verschaft diepgaande kennis over de verschillende drone-wetgeving, professionele vluchtvoorbereiding en operationele procedures rond het vliegen in de praktijk met een drone. Daarnaast wordt er geoefend op een drone-simulator, gevlogen met kleine én grotere drones en wordt er veel geleerd over drone-camerainstellingen, verschillende vluchtmodi en handige apps.

Meer informatie: 0578-573703.

Gedeeld

Geef een antwoord