Training Emergency Response Officer bij Paraat

Nieuw is het niet, maar de vraag naar Engelstalige BHV trainingen groeit. Met de komst van bedrijven rondom Schiphol waar de voertaal Engels is, groeit het aantal deelnemers aan de Engelstalige trainingen. Daarom start Paraat in Nieuw-Vennep weer met nieuwe BHV-trainingen in het Engels.

De lesstof is op diverse manieren in het Engels te volgen. Zo kan er worden gekozen voor de traditionele manier waarbij de theorie geleerd wordt uit een Engels cursusboek. De basistraining neemt hiermee twee dagen in beslag en de herhalingstraining kan in één dag worden afgerond.
De cursisten volgen de praktijk bij een Engels sprekende instructeur. Dit kan op de opleidingslocatie van Paraat in Nieuw-Vennep of in de eigen omgeving.

E-learning
Als men de cursustijd wil verkorten, kan er gebruik worden gemaakt van E-learning. Ook deze is in het Engels beschikbaar. Hiermee kan de cursist de theorie op de computer tot zich nemen. Dit betekent dat de praktijkdag van de basistraining gehalveerd wordt naar één dag en dat de herhaling in een halve dag afgerond kan worden.
Wie interesse heeft in een Engelstalige BHV-cursus of meer wil weten over BHV kan contact opnemen via 085-0449000 en vragen naar Ties Meijer of een mail sturen naar t.meijer@paraat.nl.

Gedeeld

Geef een antwoord