VideoGuard komt met inleiding op systeemontwerp Genetec

Security Center is geen software die je even installeert om camerabeelden te kunnen bekijken. Het vergt de nodige kennis om er optimaal rendement uit te halen. Daarom start VideoGuard met ‘Design Training Genetec Security Center’.

Het platform van Genetec is te gebruiken voor kleinschalige projecten, maar ook voor beveiliging van luchthavens en stadscentra. Vooral bij die grotere projecten is het essentieel om in een zorgvuldige ontwerp te investeren. Welke hardware is nodig? Welke capaciteit moet het netwerk hebben? En natuurlijk: welke softwarelicenties zijn nodig? Zomaar van alles aanschaffen is zonde van het geld, terwijl een groot deel van de mogelijkheden onbenut blijven.

Nodige basiskennis
Algemeen directeur Richard Nass van VideoGuard zegt te beseffen dat niet iedereen een expert kan zijn in Security Center. Maar door laagdrempelige, Nederlandstalige trainingen van één dag te organiseren, verwacht hij iedereen wel de nodige basiskennis te kunnen aanreiken. Het belangrijkst is volgens hem het besef dat je moet beginnen bij het begin en dat is het ontwerp op basis van het Programma van Eisen en de mogelijkheden die Security Center te bieden heeft. Daarop ligt de nadruk tijdens de trainingen.

Wensen inschatten
Er wordt ingegaan op Security Center als geheel, maar ook op Omnicast voor videobewaking, Synergis voor toegangsbeheer, AutoVu voor kentekenherkenning en andere modules, zoals voor incidentmanagement. Na de training zijn deelnemers beter in staat de wensen van hun klanten in te schatten. De trainingen zijn bedoeld voor projectleiders, engineers, werkvoorbereiders, verkopers en anderen die zich bezighouden met het aanbieden en ontwerpen van Genetec-systemen. De trainingsdata zijn 20 oktober, 3 november of 8 december.

Inschrijven kan via deze link.

Gedeeld

Geef een antwoord