Brutale overval op Brink’s in Best (video)

Criminelen hebben gisteravond laat een gelddepot van waardetransportbedrijf Brink’s in Best overvallen. De overvallers kwamen binnen door een zijdeur op te blazen.

Geldwagen BrinksEr zijn geen gewonden gevallen. De daders waren er al vandoor toen de gealarmeerde politie ter plaatse was. In het pand werd na de overval een verdacht object gevonden. Het bleek na onderzoek te gaan om een klein explosief. Het explosief is onschadelijk gemaakt en het onderzoek van de technische recherche in het gebouw is begonnen. Het is niet bekend is hoeveel ze hebben buitgemaakt.

Video: www.rtl.nl/xl

Gedeeld

0 thoughts on “Brutale overval op Brink’s in Best (video)”

  1. Die blauwe wagens met de naar er op zijn een uitnodiging voor bepaalde lieden.
    het meest kwetsbare is tijdens het in -uitladen, mijn advies is; neem verschillende Merken auto’s, verschillende kleuren, met wisselende reclame er op. als loodgieter Jansma. dakdekker Willemse, houthandel van Haren enz. Laat niet steeds de zelfde auto de zelfde route rijden. het is niet 100 % waterdicht doch het is een goede afleiding.
    Zo ken ik een verhaal van vele jaren geleden. In Tokyo reed een auto voor de geldtransporteur. met een achterwaarts ingebouwd geweer schoten ze de radiateur van de geldwagen lek. nadat de klok op rood stond stapte de heren uit om te zien war er gaande was.juist op dat kwetsbare punt sloegen de dieven toe.

Geef een reactie