Overvallen op geldlopers komen op televisie

Drie geldlopers in en nabij Den Haag werden op 14 mei, 9 september en 21 oktober 2019 overvallen door vermoedelijk dezelfde dadergroep. Bij iedere overval was het doelwit een ING-geldautomaat in een Albert Heijn filiaal. Omdat het onderzoek vast zit, komt de zaak in Opsporing Verzocht en Team West.

De eerste van de overvallen vond plaats op het Parijsplein in Den Haag. De tweede in Honselersdijk en de derde op De Stede in Den Haag. De daders bedreigden de geldlopers en omstanders met vuurwapens. Bij de drie overvallen werd een grote hoeveelheid geld buit gemaakt. De recherche vermoedt dat de drie overvallen zijn gepleegd door een dadergroep die in wisselende samenstelling opereert. De hoofdofficier van justitie heeft een beloning uitgeloofd van 10.000 euro voor de gouden tip. In de uitzending worden camerabeelden getoond van de overvallers en hun voertuigen.

Wie informatie heeft kan contact opnemen met de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem bellen met M.0800-7000.
Opsporing Verzocht wordt dinsdag uitgezonden om 20.35 uur op NPO1. Team West is iedere dinsdag te zien om 17.00 uur op TV West. Het wordt ieder uur herhaald en ook woensdag uitgezonden.

Gedeeld

Geef een reactie