AddSecure benoemt nieuwe president Smart Alarms

AddSecure heeft Peter Johansson, een senior executive met een internationale managementachtergrond, aangesteld als nieuwe president van Smart Alarms om de groeistrategie van het bedrijf verder te versterken.

Peter Johansson zal als nieuwe president de wereldwijde Smart Alarms-organisatie leiden, de commerciële en klantstrategie aansturen en nieuwe marktkansen identificeren. CEO Stefan Albertsson: “Peter Johansson heeft sterke leiderschapskwaliteiten en een technologische achtergrond. In combinatie met zijn uitgebreide ervaring in het creëren van winstgevende groei, zullen die kwaliteiten zorgen voor afstemming op de financiële en strategische doelstellingen van het bedrijf.”

Ervaring
Johansson brengt meer dan 20 jaar ervaring met zich mee vanuit CEO-posities, waarbij hij leiding gaf aan verschillende bedrijven in Europa en Azië, van elke omvang, van de opstartfase tot volwassen bedrijven, waaronder Ericsson JV in China, Emerson Energy Systems in China, Schneider Electric Buildings in Zweden en Image Systems dat op de Nasdaq staat. Hij nam de functie op 1 oktober 2021 op zich en maakt nu deel uit van AddSecure’s Corporate Management Team. De benoeming volgt op de benoeming van voormalig president van Smart Alarms, Magnus Lengdell, tot Group CTO.

Gedeeld

Geef een antwoord