Alphatronics breidt organisatie verder uit

Vanwege de nationale en internationale groei versterkt Alphatronics de organisatie met twee nieuwe medewerkers. Het gaat om de in branddetectie gespecialiseerde Frank van Leeuwen en de ICT-er Luke van den Braber.

Het team van accountmanagers van Alphatronics is uitgebreid met Frank van Leeuwen. Hij heeft jarenlange ervaring in de securitybranche met als specialisme branddetectie. Voor velen is hij een bekend gezicht in de securitymarkt. Van Leeuwen zal Nederlandse klanten adviseren bij hun securityvraagstukken met een speciale focus voor branddetectie. Door zijn ervaring op de internationale markt zal hij ook een aantal van de exportpartners begeleiden.

Duizendpoot
Luke van den Braber is begonnen als customer support duizendpoot op de helpdesk. Hij heeft een ICT-achtergrond en heeft na zijn school bij diverse bedrijven gewerkt. Van den Braber zal op de afdeling customer support klanten telefonisch te woord staan die vragen hebben over producten. Hij is inmiddels goed ingewerkt en pakt alle vragen van klanten met veel enthousiasme op, aldus Alphatronics. “Wij zijn blij met de komst van Frank en Luke. Zij zijn een waardevolle aanwinst voor ons bedrijf en leveren een mooie bijdrage aan de verdere groei van Alphatronics”, aldus managing director Jos Herrebrugh.

Gedeeld

Geef een antwoord