Axis stelt Frederic Rocher aan als Technical Trainer Benelux

Axis Communications heeft Frederic Rocher (43) aangesteld als Technical Trainer voor de Benelux-regio. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de trainingen van de Axis Academy, waarin eindgebruikers en klanten trainingen volgen in het gehele Axis-portfolio.

Dit portfolio bestaat uit een breed scala aan netwerkoplossingen, waaronder netwerkvideo-, audio- en toegangscontrolesystemen. Rocher is op 1 oktober begonnen in zijn nieuwe functie.
In zijn rol als Technical Trainer Benelux draagt hij zorg voor een optimale opleiding van klanten en partners in de Benelux. Trainingen vinden plaats op het kantoor van Axis Communications in Capelle aan den IJssel of op locatie. Deelnemers aan de Axis Academy zijn maximaal voorbereid op het examen waarbij Axis certificaten te behalen zijn die internationaal hoog zijn aangeschreven.

Zeer ervaren trainer
Voordat Rocher aan de slag ging bij Axis Communications, werkte hij twaalf jaar bij Barco in Kortrijk (België). Hij was daar binnen de Barco University onder andere verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het trainingsmateriaal voor een aantal productlijnen, het ontwikkelen van e-learning-programma’s en het ontwerpen en implementeren van control room certificeringsprogramma’s. Voor zijn tijd bij Barco werkte hij onder andere als technical support engineer en resource support specialist bij Hewlett Packard EMEA. Rocher startte zijn carrière als IT-specialist bij Mercedes Benz in Berlijn.

Perfecte aanvulling
“We zijn blij dat Frederic ons team in de Benelux komt versterken. Hij brengt een enorme hoeveelheid kennis en ervaring met zich mee en heeft zijn sporen op het gebied van training en ontwikkeling in onze branche ruimschoots verdiend. Frederic vormt een perfecte aanvulling in het Axis Academy-team en we zijn ervan overtuigd dat hij de Academy zelf, maar vooral onze klanten en partners helpt om zich verder te ontwikkelen en zich optimaal te bekwamen in onze technologie”, zegt Jan-Bart Mul, manager Engineering & Training bij Axis Communications Middle Europe.

Axis Academy
Axis Communications biedt sinds 2005 uitgebreide trainingen en certificeringen via de Axis Communications Academy. Sindsdien zijn duizenden eindgebruikers en partners getraind over oplossingen binnen de complexe wereld van netwerk oplossingen en aanverwante onderwerpen, zoals cybersecurity en compliancy. Het trainingsaanbod varieert van technische trainingen, zoals de basiscursus netwerkvideo of cybersecurity tot en met cursussen voor het beheren van videosystemen en zelfs sales-trainingen. Het aantal deelnemers door de jaren heen en de feedback die Axis van partners heeft ontvangen laten zien dat de Axis Communications Academy voorziet in een behoefte bij zowel partners als eindgebruikers.

Meer over de Axis Communications Academy en het trainingsaanbod is te vinden op: http://bit.ly/2QxyFaQ

Gedeeld

Geef een reactie