CSL benoemt commercieel directeur voor de Benelux

CSL, marktleider op het gebied van Secure Connectivity voor M2M / IoT-apparaten, kondigt de aanstelling aan van Pascal Zeegers als  nieuwe commercieel directeur voor de Benelux. Deze aanstelling volgt op de recente acquisitie van IQIP, een Europese leverancier van IP-gebaseerde beveiliging en telecommunicatiediensten.

Als commercieel directeur voor de Benelux zal Pascal toezien op het bestaande IQIP-team en de samenwerking met CSL-klanten en partners in de regio. Zeegers maakt de overstap naar CSL vanuit Security Monitoring Centre (SMC), waar hij leiding gaf aan het commerciële team. Sinds hij in 1998 daar in dienst trad, heeft hij een ruime ervaring opgedaan in de Fire & Security-branche. Hij startte zijn carrière als korporaal bij de Koninklijke Luchtmacht voordat hij manager Alarmcentrale werd bij Alarmnet Zuid / SMC.
Zeegers: “Ik ben blij dat ik deel uit ga maken van CSL, om zodoende gezamenlijk de volgende groeifase in de Benelux te kunnen verwezenlijken. Na in mijn vorige rollen nauw met hen samengewerkt te hebben, ben ik enthousiast om nu een rol te spelen bij dit snelgroeiende en innovatieve bedrijf. Ik kijk er naar uit om mijn regionale kennis en branche-ervaring in te zetten voor het team en het bedrijf te helpen om verdere expansie te kunnen realiseren.”
Ed Heale, CEO van CSL, zei: “We zijn verheugd om de benoeming van Zeegers aan te kondigen. Zijn focus op klanttevredenheid gecombineerd met een goed begrip van de regio en zijn branche-expertise zijn van grote waarde om onze aanwezigheid in de Benelux-markten te vergroten.”

Gedeeld

Geef een antwoord